Chci získat právo editovat dokumentaci

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Celý web https://nette.org je koncipován jako otevřená wiki, kterou může každý editovat. Pokud narazíte na chybu nebo nepřesnost, můžete ji hned opravit kliknutím na Edituj.

U některých stránek je třeba mít oprávnění (například stránky dokumentace), o které si napište přímo sem do vlákna. To se týká všech subdomén s výjimkou hlavní subdomény https://nette.org, kterou mohou editovat pouze moderátoři.

Ped
Člen | 64
+
0
-

Prosil bych pravo na upravu dokumentace. (primarne na preklepy ktere najdu pocas cteni, nemyslim ze budu stihat i nejak aktivne prispivat) Diky.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

já bych si taky chtěl připadat důležitě O:-)

//edit: docku už mám, ale chtěl bych si připadat ještě důležitější :)

Editoval HosipLan (4. 11. 2010 15:53)

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

Mě napadlo co takhle do dokumentace udělat větvení, jak znáte z gitu, člověk by jednoduše vytvořil si fork (větvi), a nakonec by se to popřípadě použilo. Vaše názory?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

zbytečně složité, to už radši udělat celou doc10 jako git repo a hezky pushovat :)

tomees
Člen | 59
+
0
-

také bych prosil o přístup, už dříve jsem psal, že bych se chtěl na korekcích chyb podílet

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Uděleno. Možná to bude chtít odhlásit a přihlásit.

zbytovsky
Člen | 18
+
0
-

Ahoj, také bych prosil o možnost editovat dokumentaci. Rád opravuju překlepy :) Pavel

blacksun
Člen | 177
+
0
-

Ahoj, také, jak jsem psal dřív, bych se rád podílel na jazykové a stylistické korektuře dokumentace, budu tedy rád za práva k editaci.

M.

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Ahoj, když vidím kolik je s dokumentací práce, také se moc rád zapojím. Projdu si nedodělané stránky a uvidím, co budu umět popsat nejlépe. Díky.

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Uděleno

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

Tak taky bych zkusil něco napsat nebo případně opravovat chyby, díky.

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Před žádostí o práva si zkuste ověřit (editováním), že je fakt nemáte, ušetříme si tak vzájemně čas ;)

jtousek
Člen | 951
+
0
-

Ahoj, také bych chtěl poprosit o oprávnění.

Jen dotaz. Tohle je nějaká novinka? Nedávno jsem do dokumentace něco dopisoval a nejsem si vědom toho, že bych nějaké oprávnění tehdy měl.

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Ufff, tak ještě jednou – pokud dokumentaci editovat můžete, tak už oprávnění máte. Nepiště si o něj.

sairon
Člen | 32
+
0
-

Bohužel nemám oprávnění editovat stránky na Wiki. Píšu si o něj :)

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Už máš

Lopata
Člen | 139
+
0
-

Také bych poprosil o práva. Děkuji

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

máš

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

Take se hlasim o pravo na editaci :-) Opravovat budu hlavne drobnosti. Diky!

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Nemusis se hlasit, mas je.

peane
Člen | 16
+
0
-

Také bych poprosil o práva na editaci.

Děkuji

Matúš Matula
Člen | 257
+
0
-

Tiez by som rad dostal prava na edit. Dik

Jakub Lédl
Člen | 55
+
0
-

Zdravím, rád bych prosím práva na editaci dokumentace. Děkuji.

Editoval Jakub Lédl (1. 2. 2011 19:27)

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Máte.

viktorc
Člen | 21
+
0
-

Môžem poprosiť o oprávnenie editácie dokumentácie?
Diky.

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Hi, kcem toto pravo PLS (som myslel, ze to mam), THX.

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Nastaveno.

lejtkin
Člen | 3
+
0
-

Můžu poprosit o právo editovat dokumentaci? Díky

Felix
Nette Core | 1186
+
0
-

Taky bych chtel prava. Sice toho moc nenapisu, ale nejaky spatny linky a preklepy bych snad zvladnul. Diky

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Felix: Ale slib, že budeš psát s diakritikou! :)

Felix
Nette Core | 1186
+
0
-

2Honza: JasnĚ rozumÍm. xD

bubuss
Člen | 5
+
0
-

Zdarec
Tak jsem se konecne dokopal a nainstalil nette, bohuzel uvodni tutorial a hlavne adresarova struktura jiz neodpovida aktualni verzi, takze bych se to pokusil opravit tak aby v tom dalsi potencialni zajemci netapali stejne jako ja, teda pokud mi na to date prava samozrejme :) Jinak super frejmwork :)

juzna.cz
Člen | 248
+
0
-

Take chci pravo. Budu psat anglicky a/nebo upravovat strojovy preklad do citelne podoby.

PJK
Člen | 70
+
0
-

Taky prosím o právo na editování (náhodné opravy překlepů)

maChy
Člen | 9
+
0
-

Prosím o práva k editaci ;) chtěl jsem upravit odkazy do dokumentace k helperům ;)

bubuss
Člen | 5
+
0
-

Tak ted nevim zda jsem to neulozil nebo mi byl prispevek smazan? Ptal jsem se tu jiz pres mesicem,kdy jsem zadal o pristup k dokumentaci a ze od te doby mi jednak nikdo pristup nedal a druhak ani neodpovedel, pak tedy asi vas web ala ‚wiki‘ postrada smysl. Je to skoda, protoze takhle se sami pripravujete o dalsi nadsence co by radi pomohli :(

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

bubuss napsal(a):

Zdarec
Tak jsem se konecne dokopal a nainstalil nette, bohuzel uvodni tutorial a hlavne adresarova struktura jiz neodpovida aktualni verzi

Odpovídá verzi 0.9.x na kterou je také psán

bubuss napsal(a):

Tak ted nevim zda jsem to neulozil nebo mi byl prispevek smazan?

o 3 posty výše

Ptal jsem se tu jiz pres mesicem,kdy jsem zadal o pristup k dokumentaci a ze od te doby mi jednak nikdo pristup nedal

žádost != automatické schválení

a druhak ani neodpovedel, pak tedy asi vas web ala ‚wiki‘ postrada smysl.

Web ala wiki nepostrádá smysl na https://wiki.nette.org ma opravnění každý kdo je registrovaný. Do různě citlivých částí webu jsou potřeba různá práva.

Je to skoda, protoze takhle se sami pripravujete o dalsi nadsence co by radi pomohli :(

předchozí více než roční zkušenosti říkají že tomu tak není…

Nicméně oprávnění může udělovat pouze David (zrovna tohle je myslím dobře) a nejspíš až si najde trochu času tak to všem co si od poslední „vlny“ udělování požádali právo taky dá. Nicméně teď jsou důležitější věci na práci…

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Zasahovat do „chráněné“ části dokumentace není zrovna na pořadu dne, takže stay tuned. Každopádně oprávnění udílím (a zatím nikdo je k editaci dokumentace nevyužil ;)

bubuss
Člen | 5
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Zasahovat do „chráněné“ části dokumentace není zrovna na pořadu dne, takže stay tuned. Každopádně oprávnění udílím (a zatím nikdo je k editaci dokumentace nevyužil ;)

V pohode.

Stacilo rict opravneni dostanes / nedostanes. Me vadila jen ta dlouha doba nez sem se dockal odpovedi, nic vic, nic min.

bubuss
Člen | 5
+
0
-

Tak ted nevim zda jsem to neulozil nebo mi byl prispevek smazan?

o 3 posty výše

To byl jiny prispevek, ktery jesem psal v den kdy nasi porazili slovaky na MS a nejake to pivo a panak v me krvi jiz koloval, takze bych to videl na chybu z moji strany, jak jinak, nez mezi klavesnici a moji zidli :)

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

https://componette.org/search/?… – sem pravo nemam, kazdopadne: standartne ⇒ standardne.

voda
Člen | 561
+
0
-

Taky bych poprosil o práva k editaci. Hlavně na opravu překlepů v nové dokumentaci.

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

Taky se hlasim jako dobrovolnik na preklepy.

fak
Člen | 48
+
0
-

taky bych prosil o práva editovat, ať nemusim psát hromadu nasranejch komentů pod články, když najdu typo. dík

22
Člen | 1478
+
0
-

fak jou? bych ti naschval nedal a jeste zabanoval tvoji IP .-)

Editoval 22 (15. 6. 2011 22:38)

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Dobrovolník na překlepy, prosím o právo opravit nějakou tu přebývající závorku apod.

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

máš

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

Já bych taky editoval.
Třeba Šablony
https://forum.nette.org/…o-nefungujou#…

Template: render('<>');setSource('<>');$t->render(); Když už jsme u šablon, co kdyby Template přijímalo v constructu text šablony jako obdobně u FileTemplate název souboru? Ještě bych do dokumentace napsal, že FileTemplate se užívá především (dle mého názoru)

Editoval bojovyletoun (1. 7. 2011 7:37)

David Grudl
Nette Core | 8128
+
0
-

Máš.