[Poslední sobota 32] 27. 8. 2011
- PetrP
- Člen | 587
Poslední sobota
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Kdy? Sobota 27. 8. 2011
- Kde? Brno, Mazaný anděl
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde
- PetrP
- Člen | 587
Organizace letních sobot je problematická protože hlavní organizátor @VitekJezek tu není. Já tu na 32 poslední sobotu taky nejsem.
Proto prosím jestli někdo má možnost a chuť zajistit místo ať se tu ozve. Pokud možno čím dříve se něco zajistí tím lépe.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Pokud to bude v Brně, rád se o nějakou hospodu postarám a zařídím rezervaci.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Přemýšlím jestli na to mám odvahu, ale byla by to dobrá zkušenost. Mohl bych něco povykládat o té Doctrine :) Ale protože nevím co bych vykládal, kromě pár vět o optimalizaci dotazů, což je na chvilku, tak asi založím nějakou anketu a přidám sem odkaz. Určitě by šlo o vysvětlování pokročilých funkcí a úplně super by bylo, kdyby se pár lidí ozvalo na posobotě s konkrétním problémem a ten by jsme spolu vyřešili, na tom se člověk hezky učí :)
Popřemýšlím a ještě napíšu ;)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Pokud dorazím (nevím jestli to stihnu) tak můžu pokecat o tom jak jsem hledal a našal service vrstvu Doctrine (viz. http://www.vrtak-cz.net/…a-doctrine-1 a http://www.vrtak-cz.net/…a-doctrine-2).
Btw když už jsme u toho asi by to teda chtělo hospodu s projektorem…
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Domluvil jsem http://www.lunchtime.cz/mazany-andel/. V pondělí tam zajdu, obhlídnu, popř. složím zálohu. Bylo by dobré začít formovat účast, abych mohl nahlásit počty.
Jsou tam do dvou. Slečna mi sdělila, že přes ulici je další hospoda, kam by se ti co tam ještě zůstanou, mohli uchýlit.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Právě sedím v Mazaném Andělovi a nemají tu zásuvky :)) Ale mají tu wifi :D
Takže otázka je, jestli to má pro nás význam. Mě by to snad ani nevadilo.
Řekl jsem barmanovi, že mu ještě dneska nebo zítra ještě zavolám. Pokud se nikdo neozve proti tak si dáme „Poslední sobotu bez elektřiny“ :) To tu určitě ještě nebylo :P
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Já to udělám jednoduše, prostě si notebook nevezmu :) Někteří mají smartphony, takže ti si užijou wifi, ostatní si užijou pivko a diskuzi.
Zatím se nikdo netváří, že by s tím měl problém. Takže ve 4h po práci tam zavolám a potvrdím to.
- Pavel Kouřil
- Člen | 128
Pokud dorazím (vypadá to, že ano), tak s tím problém nemám :)
Jen – jak bez elektřiny udělat prezentaci o Doctrine? :) Jen mluvené slovo?
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Kdo by chtěl, tak se k nám může připojit a jít vypálit červa do indické (restaurace Taj). 13:24 jsem v Brně. Před hlavním nádražím doleva, někde tam budu čekat a vyhlížet. Dyštak se nebojte volat: 774634649.
- David Grudl
- Nette Core | 8227
srigi napsal(a):
David sa nechysta?
Musel jsem vyzvedávat známé na letišti a dopadlo to tak, že doletěli dnes v 19.00, tudíž bohužel…
- honza martinek
- Člen | 22
Přidávám fotku z komorní Poslední soboty. Díky všem za fajn odpoledne. Na obrázku chybí ještě pozdě příchozí Michal Hodinka a ta strašná zima, která ten večer přišla ;-)
Editoval honza martinek (2. 9. 2011 10:47)