Organizace letnich Poslednich sobot
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Bohuzel o prazdninach nestiham organizovat Posledni soboty (v cervenci jsem na LFS v Uherskem hradisti a v srpnu na kole nekde mezi Ceskem a Istanbulem – v te dobe mozna zrovna v Madarsku ; )
Pokud ma komunita zajem o stretnuti, necht se organizace chopi nejaky clen a zorganizuje se – na srazech jsem jiz vytvoril termin.
- Darkry
- Člen | 101
Takže z prázdninových PS nic nebude? Pokud se nepletu tak červencová by měla vycházet na Brno a srpnová na Prahu. Ale přece jenom bude počet lidí omezenej takže bych to spíš udělal vždy tam, kde by se mohlo sejít více lidí.
Co se témat týče napadlo mě něco s AJAXem, ale konkrétně nevim. To ať navrhnou zkušenější, kteří by mohli i na nějaké téma mluvit.
Editoval Darkry (12. 7. 2011 20:50)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Pleteš se, červenec Praha, srpen Brno.
A rád bych aby někdo zařídil Prahu.
Jsem ochoten risknout ubohou účast pak v Brně a jít do nějaké hospody někam složit zálohu s tím, že mi ji nevrátí, což mi barman vyhrožoval posledně, když nenaplníme rezervaci :)
- wdolek
- Člen | 331
Gaudentius: na druhou stranu se Vitkovi nejak kaknul FF, takze to take neukazal uplne do hloubky :) takze nekdo, kdo to pouziva kazdy den, by mohl neco povyprave/ukazat.
Jinak neformalni seslost by mi take nevadila – loni v UH jsme sli na par piv, par filmu, nakrmili se v nonstop pizzerii omastkovou pizzou, a ti mene stastni pak spali na nadrazi :D … proste, skvely to cas!
- PetrP
- Člen | 587
Darkry napsal(a):
Tak záleží jestli se držíme sudý → Brno, lichý → Praha nebo jedeme postupně. (Praha → Bratislava → Brno).
Není právě pravda že by se střídalo Praha/Brno, ale je to Praha/Jinde-nejčastěji-Brno.
Darkry napsal(a):
Já jsem pro. Do Bratislavy jsem se dostavit nemohl stejně jako asi hodně lidí z ČR a videa odtamtud stejně ještě nejsou. Jde o to, kdo by mohl co říct?
Dost náš jelo. Nevidím v tom problém. Ostatně jako dojet kamkoli po ČR.