Tak tohle se v Nette skutečně povedlo

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Tharos
Člen | 1030
+
0
-

Nenašel jsem tu žádné vlákno, kde by šlo pochválit práci vývojářů na Nette (takže především Davidovu práci), a tak jedno takové obecné zakládám. ;)

Davide, přepsané DI je skvělé, díky! Nový styl konfigurace rychle vleze pod kůži a otevírá řadu praktických nových možností. Je to pro Nette velký krok kupředu, gratuluji!

Editoval Tharos (26. 1. 2012 17:41)

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Díky :-)

Felix
Nette Core | 1245
+
0
-

Souhlasim, obecne cela konfigurace je super vec. Chvilku mi bude trvat nez budu schopnej vyuzit 100% co mi umoznuje, ale uz ted nachazim veci, ktery zvysujou efektivitu prace.

jiriknesl
Člen | 56
+
0
-

Taky musím pochválit DI. Právě pomáhám jednomu pánovi s rozjetím Nette a DI v pojetí Nette není špatně použitelné ani pro člověka, který se programováním neživí a ani jím moc času netráví a ve svých 50 letech asi ani nezačne. Výborně!

nanuqcz
Člen | 822
+
0
-

Sice trochu starší věc, ale musím pochválit celé Nette šablony a hlavně dědičnost šablon. Pokaždé, když s tím dělám, si říkám jak je to úžasné a jak ten David musí být geniální ;-)

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Takto pokrocile DI by som kcel mat v Javascripte. Vyborna praca David!

pekelnik
Člen | 462
+
0
-

Je pravda, že poslední úpravy „prefixování“ a NestedAccessor jsou vážně pecka :) #netterulez

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Myslm, že všechno je pecka.

Děkuju Davide, tolika lidem ušetřit stovky hodin (a nervů) ročně, navíc zdarma, to přímo nepřekonatelné.

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Teď jsem si všimnul, že mi v IDE $this->context->{ctrl + space} (nebo hlavní container obecně kdekoliv) napovídá všechny služby. Příjemné…