[Poslední sobota 34] Krno 29. 10. 2011
- PetrP
- Člen | 587
Poslední sobota
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Kdy? Sobota 29. 10. 2011
- Kde? Krno Veselá Vačice
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde
- Jan Voráček
- Člen | 90
Jeden dotaz. Jak mimobrněnští řeší návrat domů? Zatím jsem byl na PS jen autem v Praze, tak se chci zeptat, jestli někde jako správní notorici čekáte na první ranní spoj nebo máte nějaké alternativní řešení :-)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Krno je ale úmysl
Podle toho jak to kdy výjde… někdy jestli někde jako správní
notorici čekáte na první ranní spoj
a někdy máme domluvený
nocleh.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Já už do Brna moc nejezdím, bylo by super, kdyby hospodu skočil rezervovat nějaký místní. A taky by bylo dobrý zjistit, kolik nás vlastně do toho Taje půjde.
- Pavel Kouřil
- Člen | 128
Jsem ochotný skočit zarezervovat něco, protože teďka v Brně víceméně žiju; ale prve si vymyslete místo :)
A do Taje rozhodně já, už mám i slevový kupón.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Posobota se nám blíží, chtělo by to zavolat do Taje… Možná by nebylo od věci založit event na srazech, kde by se přidali lidé, co chtějí do Taje.
- David Grudl
- Nette Core | 8218
V Taji, co vydali slevove kupony, je desne narvano, rezervaci toho velkeho stolu budeme potrebovat. Na kolikatou hodinu?
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Tak asi klasika? Druhá, třetí…
U slevy je napsáno, že si každý má zavolat, tak by to chtělo nějaké heslo, aby poznali, že je fakt nešmelíme a chceme k jednomu stolu :)
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Obavam se, ze mi to ani tentokrat nevyjde : ( Ale tu Posobotu 26.11.2011 bych vynechat jiz nemel; na tu se moc tesim!
- Tomas Jancik
- Člen | 103
David Grudl wrote:
V Taji, co vydali slevove kupony, je desne narvano, rezervaci toho velkeho stolu budeme potrebovat. Na kolikatou hodinu?
Kde se daji sehnat? chtel bych taky dorazit, tak bych si asi nejaky vzal?
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Bohužel pozdě … sleva už skončila: http://www.slevajakbrno.cz/sleva/168
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Zdravím, myslíte, že bych také mohl přijít? Nikoho z Nette komunity neznám a s Nette dělám cca 2 měsíce. Díky tomu, že je to v Brně, tak bych rád přišel. Také by mě zajímalo téma a přesné místo, kde to bude. :) Děkuji
Editoval CherryBoss (24. 10. 2011 21:18)
- Tomas Jancik
- Člen | 103
CherryBoss wrote:
Zdravím, myslíte, že bych také mohl přijít? Nikoho z Nette komunity neznám a s Nette dělám cca 2 měsíce.
ja myslim / doufam, ze to vadit nebude… osobne taky nikoho neznam a chystam
se dorazit…
ostatne jak jinak se s komunitou lepe seznamit, nez takhle…
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Taky pravda :) Já chci hlavně využít toho, že je to v Brně :) Jinam
bych se asi těžko dostával.
Ale do toho Taje nepůjdu :) (Snad jsem pochopil dobře, že tam se pak jde jen
na dlabanec a že prezentace bude jinde)
Editoval CherryBoss (24. 10. 2011 21:14)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Určitě přijď! To jak moc s umíš s Nette není podmínkou!
Prvě se jde do Taje (na dlabanec) a pak se půjde někam do nějaké hospody. Btw, už nějakou máme? :)
- wdolek
- Člen | 331
CherryBoss
Zdravím, myslíte, že bych také mohl přijít? Nikoho z Nette komunity neznám a s Nette dělám cca 2 měsíce.
Prijd! Proto se ty srazy konaji, abychom se poznali a utuzili se v komunite programatoru-podivinu, kteri delaji v PHP :D … a jeste v takovem divnem frameworku!
srigi
Pamatate minuly rok? Extra hodinka vo vlaku/autobuse pre tych co sli na prvy ranny spoj
To je nejakej mytus – loni sme se hrozne bali, nekterim se chtelo ve vlaku i hrozne na zachod :D ale nakonec vlak daval hodinovou prestavku az na hlavaku v PRG :)
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Ještě se chci zeptat, bráváte si s sebou notebooky? A jestli jo: je tam někde možnost připojení do zásuvky, jelikož moje baterie vydrží asi 5 minut.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
wdolek napsal(a):
To je nejakej mytus – loni sme se hrozne bali, nekterim se chtelo ve vlaku i hrozne na zachod :D ale nakonec vlak daval hodinovou prestavku az na hlavaku v PRG :)
Vlak ano… Student Agency bus v stál v BRNĚ (s davidem na palubě)… :-D
CherryBoss napsal(a):
Ještě se chci zeptat, bráváte si s sebou notebooky? A jestli jo: je tam někde možnost připojení do zásuvky, jelikož moje baterie vydrží asi 5 minut.
jak kdo… pokud chceš řešit i něco ohledně programování a ukazovat tak si ho vem zásuvky tam jsou… pokud ne tak si ho neber… :-)
- Tomas Jancik
- Člen | 103
PetrP wrote:
Problé je že chtějí zálohu. Nemohl by se tam někdo stavit a nechat tam 2000?
je ta zaloha nejakym zpusobm vratna?
mohl bych vyrazit do prace driv a slozit to tam, kdyz se mi to nejak
vrati :)
- PetrP
- Člen | 587
Tomas Jancik napsal(a):
je ta zaloha nejakym zpusobm vratna?
mohl bych vyrazit do prace driv a slozit to tam, kdyz se mi to nejak vrati :)
Ano je vratná. Na konci akce se vrací*
. Kdyby jsi tam nebyl do
„konce“ tak bych ti jí vrátil hned na začátku. Stavíš se
tam tedy?
*
asi se vrací za předpokladu že se udělá útrata větší
než 2k. Je to od toho podniku pěkně trapné. Nicméně riziko by nebylo na
tobě. Ty jí dostaneš zpět.
- Tomas Jancik
- Člen | 103
zrovna jsem dnes musel driv do Brna, tak jsem skocil i Vesele Vacice slozit tu zalohu…
PS: meli nas tam napsane jako Netke, tak jsem je musel opravit…
- Pavel Kouřil
- Člen | 128
Kdyžtak – jste schopní sem napsat, kolik vás do Taje pude? Volal jsem tam dnes kvůli tomu kupónu a servírka chtěla vědět, jaký stůl a slíbil jsem jí, že jí zítra kolem páté šesté zavolám s přibližným číslem osob. Tak se nahlaste sem, ať se může vzít nějaký ten stůl.
Zatím vím o:
- Já
- HosipLan
- David (?)
- Tomas Jancik
- srigi
Editoval Pajka (28. 10. 2011 9:49)
- Tomas Jancik
- Člen | 103
Pajka wrote:
Kdyžtak – jste schopní sem napsat, kolik vás do Taje pude?
ja se tam taky chystam… v kolik tam bude nejaky sraz?
- Pavel Kouřil
- Člen | 128
Jo, v kolik by mě zajímalo taky. Osobně mi to je jedno, přes víkend jsem v Krně. Ale co mimokrněnští, od kdy můžou?
- Pavel Kouřil
- Člen | 128
Takže – zavolal jsem tam [Taj] a teda mezi druhou a třetí, pro 7–8 lidí. Na jméno „Pavel Kouřil“.
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Připojuji se k otázce ohledně společného odjezdu z Prahy a do Taje také rád dorazím.
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde a kdy to teda nakonec bylo? Čekal jsem před Veselou vačicí od 14:45 do 15:45 a nikdo tam nepřišel (chvíli tam se mnou čekal ještě jeden člověk z komunity – jméno nevím). Konala se vůbec poslední sobota nebo ne?
- Radeggast
- Člen | 1
Chtěl jsem se také zastavit na kus řeči a jako nováček něco podchytit,
ale když jsem čekal do 15:20 (byli jsme tam dva) u Veselé Vačice, která
byla skoro prázdná a nikdo nešel, vzdal jsem to.
Proto bych vás rád požádal, třeba na příště, aby se místo a čas
konání změnilo i na srazy.info a v úvodu fora. Ne každý prochází
celé forum.
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Radeggast: To budeš asi ty s kým jsem tam čekal :D
Editoval CherryBoss (29. 10. 2011 19:26)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Pánové, v první řadě, telefonní čísla na účastníky se dají snadno dohledat. Než vyrazím, zjistím si číslo alespoň na jednoho člověka, který vypadá aktivní.
Seděli jsme totiž v Taji asi do půl šesté, než jsme šli do Vačice. Nakonec se nás zúčastnilo 12.
Aktuální informace vždy zde: http://goo.gl/IjLtV a zde: http://twitter.com/posobota