Co očekáváte od Vašeho hostingu?
- be-online
- Člen | 50
Spustili jsme pro zájemce registraci do veřejného testování.
Pokud tedy chcete vyzkoušet jak naše služby fungují a pomoci nám s jejich zlepšením, neváhejte a zaregistrujte se :)
Prozatím není přístup možný okamžitě. Protože očekáváme velký zájem rozhazujeme testery na oddělené servery.
- be-online
- Člen | 50
Pokud vše vyjde tak během víkendu se bude konat finální testování. Pokud máš zájem mohu zřídit základní hostingový účet už nyní. Během zítřka se bude přepracovávat systém přihlašování do zákaznického centra tudíž bys měl přístup až o víkendu. Ale už nyní by bylo plně funkční FTP+MySQL a samozřejmě PHP. Tato nabídka samozřejmě platí i pro ostatní.
Pěkně se nám to protáhlo a už je třeba jednat :-)
Novinkou z poslední doby je například spuštění podpory pro Python :-) Což asi lidé na Nette fóru neocení ale jsem rád, že je naše nabídka opět o něco pestřejší :)
- be-online
- Člen | 50
Testovaní je v tuto chvíli uzavřeno. Spoustu z Vás nedostalo na své registrace odpovědi,za což se omlouvám. Pokud vše vyjde tak bychom v horizontu 14 dní měli být funkční a novou službou dostupnou pro každého :)
Chtěl jsem od začátku aby vše fungovalo co nejlépe a nechtěl jsem proto pouštět do světa nehotovou verzi.
Doufám, že to bude na výsledku vidět a vy ostatní pochopíte. Všichni ( tedy i Ti kterým nebylo odpovězeno ) získáte na web-hosting zajímavou slevu a celkově si myslím, že se všichni máte na co těšit.
Díky za vytrvalost
P.S.: pokud máš zájem o službu ozvi se ;)
- Petr Stribny
- Člen | 16
Určitě by se mi nějaký podobný hosting hodil, každopádně to chce PHP 5.3 a PostgreSQL.