Povinný parametr tématu! Jaké verze Nette se problém týká!
- Jakub Šulák
- Člen | 222
Problém bude akorát u některých (začínajících) uživatelů, že asi dost často uvedou špatnou verzi PHP nebo Nette. Ideální by pak bylo mít v Debug okýnku nějaký string, kde bude zakódováno, jaká je verze Nette a PHP (případně i Dibi).
Takovýto řetězec by se pak dal rozkódovat tady na fóru – uživatel by jej tedy jen zkopíroval.
- mcmatak
- Člen | 504
no hlavně když se něco pohne, protože já teď měsíc s nette nepracoval a co se týče problémů, které s nette mám tak se nic nezměnilo a po měsící skoro nejsem schopen ani udělat formulář, a když hledám nějaké problém jestli už byly vyřešeny nebo ne, tak narážím na to, že nepoznám jestli současná verze ten problém má, nebo jestli se to dělá už jinak atd.
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Já myslím, že něco takového je zbytečné; většinou potřebují poradit s něčím, co mezi jednotlivými revizemi Nette funguje stejně.
- _Martin_
- Generous Backer | 679
Tomik napsal(a):
Ondřej Mirtes napsal(a):…
Všimli jste si, že v původním příspěvku se mluvilo o verzi a nikoliv o revizi? Těžko říct, zda tu jen slovíčkařím, ale třeba mezi verzemi již změny jsou a někdy dosti velké. A kolikrát už tady na fóru z někoho vypadlo „jé, já používám stabilní verzi“? Zvláště v době 0.8 to bylo každou chvíli.
- David Grudl
- Nette Core | 8228
To je úplně zbytečné. Lidi to psát nebudou (ačkoliv nad textareou je červeně výzva), uzavřená témata neuzavírají, zbytečná témata nemažou, když někdo stráví čas řešením jejich problému, tak mu nepoděkují.
- Tomik
- Nette Evangelist | 485
gdx napsal(a):
Ahoj, ja vzdy rad podakujem, navrhoval by som ci by si tu na forum nedorobil tlacitko Dakujem, systemom „dakovacich bodov“ :)
Na to už tu systém je. Jmenuje se „napiš děkuju“. Funguje to tak, že když chceš někomu poděkovat, dejme tomu, třeba mě, napíšeš „děkuju, Tomiku“. Fakt to funguje! :)
- gdx
- Člen | 26
Tomik napsal(a):
gdx napsal(a):
Ahoj, ja vzdy rad podakujem, navrhoval by som ci by si tu na forum nedorobil tlacitko Dakujem, systemom „dakovacich bodov“ :)
Na to už tu systém je. Jmenuje se „napiš děkuju“. Funguje to tak, že když chceš někomu poděkovat, dejme tomu, třeba mě, napíšeš „děkuju, Tomiku“. Fakt to funguje! :)
děkuju, Tomiku :))
- BigCharlie
- Člen | 283
uzavřená témata neuzavírají
Je možné nějak uzavřít téma, které jsem založil? Teď jsem po tom pátral a zdá se mi, že to může udělat jen moderátor?
zbytečná témata nemažou
Občas mám problém poznat své zbytečné téma – někdy to někomu může pomoci, nebo nasměrovat. Asi k sobě člověk musí být víc drsoň a promazávat bez milosti…
- David Grudl
- Nette Core | 8228
Téma by se mělo dát uzavřít odkazem dole a smazat smazáním prvního příspěvku. Ano, je to neintuitivní…
Pod zbytečným tématem si představuju něco jako: „nejde mi blbabla“ a o dva příspěvky později „omlouvám se, bylo to v cache prohlížeče“
- Tomik
- Nette Evangelist | 485
David Grudl napsal(a):
Téma by se mělo dát uzavřít odkazem dole a smazat smazáním prvního příspěvku. Ano, je to neintuitivní…
Pod zbytečným tématem si představuju něco jako: „nejde mi blbabla“ a o dva příspěvky později „omlouvám se, bylo to v cache prohlížeče“
Ok, budu se snažit víc promazávat. Říkal jsem si, že fórum je na velmi dobré úrovni, že je to škoda mazat, ale faktem je, že nechá-li se to skladem, akorát to shnije, takže uvidím-li něco podobného, mažu.
- BigCharlie
- Člen | 283
Téma by se mělo dát uzavřít odkazem dole
Nechci být za trubku, ale jakým odkazem dole? Můžu si oči vykoukat, ale vidím jen odběr e-mailem, přihlášení k RSS a zaslání dalšího. Koukám na mnou založené téma. Jsem slepý? Nebo to souvisí s právy?
- BigCharlie
- Člen | 283
David Grudl napsal(a):
Mělo by to být úplně dole. Zřejmě se to nabídne jen u tvých témat.
Sorry, ale není 8-) Díval jsem se na své téma a fakt ne.