Hrnečky Nette vs Latte jaký vybrat motiv?
- chemix
- Nette Core | 1310
Ahoj, plánuji udělat kolekci hrnečků. Z prvu mě napadlo udělat hrneček s nápisem Latte, přeci jen se to hodí více :) ale pak mě někdo oslovil s prosbou o Nette a teď jsem na vážkách.
Výroba se musí dělat minimálně po 50, to si myslím, že dohromady nějak dáme. Ale je otázkou zdali Nette nebo Latte, proto napíšu dva příspěvky pod tento a hlasujte palcema kdo by o jaký měl zájem.
Cena u takhle maleho poctu je cca 250,– bez DPH
- David Krupička
- Člen | 45
Já jsem chtěl ten Nette sle taky se mi líbí ví varianta z jedné strany Nette z jedné Latte
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
A jednostranná kombinace na styl: http://imgur.com/etFJjSy
Samozřejmě, kdyby se toho ujal někdo kdo má čas a grafické nadání a z těch T udělal třeba most a takový ty sjůprtrůpr art nesmysly.
- Václav Pávek
- Backer | 100
Chceme podporovat Nette tak by tam mělo být Nette. Late je tématické.
Dal bych si jedno větší Nette Latte flavored
Jinak bych uvažoval taky nad plackama (odznáčky)
Editoval Václav Pávek (11. 12. 2015 23:03)
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
@chemix Taky se mohu poptat, co bychom mohli udělat u nás. Myslím, že sítotiskem by šlo udělat ledacos. :) Kdyby to u tebe nějak nedopadlo, dej mi vědět.
- hrach
- Člen | 1838
- Tomáš Jacík
- Člen | 147
Já byl pro hrnek Nette všema deseti. Klidně bych vzal i dva. Doufal jsem ale v ten běžný nápis nette stejným písmem jako v logu na nette.org a žádné blbosti okolo. IMHO v jednoduchosti je síla. Neber si to prosím zle Honzo, ale ten návrh se mi nelíbí. Jiný font a spousta blbostí okolo. O takový hrnek nemám zájem.
- chemix
- Nette Core | 1310
@TomášJacík jasny, chapu. Kazdy jsme jiny a ja, abych tyhle veci delal, si v tom musim najit neco co me na tom bavi. A neni to delat prodej veci, to je voser. Je to prave to vymysleni neceho pekneho.
PS: S logem nette muzes zajit do jakehokoli tiskobchodu, kde ti to udelaji na pockani. DG preci takhle jeden dostal na skoleni