[Poslední sobota 3] Praha 28. 3. 2009
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Tak jelikoz jsem se vzbudil a jsem docela ok… Tak taky dorazim… Chce nekdo vyzvednout na florenci…
- phx
- Člen | 651
Taky diky za super akci:) Sice moje puvodni predstavy byly kapku jinaci, ale i tam jsem nadsen.
Mozna v budoucnu by se hodil nejaky salonek a udelat si mensi program at to mame taky trochu uzitecne. Jen me merzi, ze jsem musel odejit pred nejakou prezentaci. Co to bylo, (o cem) a jaka byla?
Budou nekde fotky? Idealne aby to slo rozumne hromadne stahnout.
- Inza
- Člen | 330
phx napsal(a):
Taky diky za super akci:) Sice moje puvodni predstavy byly kapku jinaci, ale i tam jsem nadsen.
Mozna v budoucnu by se hodil nejaky salonek a udelat si mensi program at to mame taky trochu uzitecne. Jen me merzi, ze jsem musel odejit pred nejakou prezentaci. Co to bylo, (o cem) a jaka byla?
Budou nekde fotky? Idealne aby to slo rozumne hromadne stahnout.
Jo fotky budou, kolega co fotil říkal že je sem hodí. Jinak soulasím s tím programem;-)…
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Díky za sraz, sice jsem nemohl pobýt dlouho, ale i tak jsem se pobavil a viděl pár českých internetových celebrit :)
Příště si líp vyřeším čas a budu tam déle :)
- wnc
- Člen | 7
Ahoj,
fakt díky za skvělý sraz. Bylo to supr. Mám připravené fotky, ale zatím jen na Picase. Nahraju je i na web jako archív ke stažení, ale až zítra ve škole.
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
dorazil jsem domů, stále se necítím zcela střízlivý :) Dík lidi za tu akci, tož bylo to dobré.
- romansklenar
- Člen | 655
Nechtělo by se někomu napsat report nebo ublognout, co se dělo probíralo atd, jak po minulé akci? Ať i my co se nemohli zůčastnit věděli o co přišli.
- h4kuna
- Backer | 740
Zdravím,
sraz byl fakt vybornej a predevsim me zaujaly Inzy hodinky a pro ty kteri taky
netusili do soboty ze neco takovyho existuje a jak se z nich cte mam malou
ukazku.
http://c.gepard-mb.cz/
v nette to zatim psane neni :D
- Honza Marek
- Člen | 1664
I když jsem nebyl na srazu, tak jsem samozřejmě nezahálel. Objevil jsem nějaký nový tajný Davidův projekt testovaný zatím výhradně v zahraničí.
- David Grudl
- Nette Core | 8227
Rád bych poděkoval všem návštěvníkům akce, Inzovi za básničku, Štěpánovi a Crempovi za projektor s plátnem, Martinovi, Whitkovi a phx za prezentace, rodičům, bohu, sponzorům a slečně co nám nosila pivo – bylo to super a přidávám pár fotek.
Překvapilo mě, kolik dorazilo lidí, takže ani ta rezervovaná místnost nestačila. Což bylo asi největší mínus celé akce, protože osazenstvo se rozpadlo do dvou místností a i když člověk mezi oběma pendloval, tak stále „nebyl všude“ ;-) Kompaktní verzi jsem vytvořili až kolem desáte večer, což bylo korunováno vykouřením vodní dýmky míru :-)
Co by se naopak mohlo stát příjemnou tradicí, tak vlastní prezentace přes projektor (možná to bude vyžadovat najít v Brně novou restauraci). Pokud máte v hlavě nějaké téma, zkuste si připravit prezentaci – téma může být jakékoliv, třeba se můžete pochlubit a podělit o nějaké vlastní řešení, návrh nové feature nebo naopak ukázat, na jaké problémy narážíte.
Takže se těším 25. v Brně!
- PetrP
- Člen | 587
Inza napsal(a):
Už vidím za rok celorepublikový sjezd Nette;-) – zabereme celé konferenční centrum na vyšehradě;-)..
Už při příštím srazu (v praze) by se měl vyřešit prostor, jestli použít druhou místnost ve fraktalu (koukal-li někdo jak je velká) nebo nějaký úplně jiný bar (čti větší).
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
phx napsal(a):
A v Brne to bylo s prostory OK??? Ja tam nebyl. Ale pokud by se nas seslo zase tolik:)
V Brně bylo taky málo místa, ale když se srazily tři stoly, tak jsme se tam nějak poskládali, ale ideální to nebylo. Takže do příště je i v Brně potřeba zajistit větší prostory.
- Jerry123456789
- Člen | 37
No pokusim se přijít na další Pražanskou sobotu. Ale nevim, nevim.
Editoval Jerry123456789 (22. 4. 2009 12:54)