[Poslední sobota] Sociálně pečící, Praha, 27.4.2013
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Poslední sobota
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Sponzorem je Socialbakers, děkujeme!
- Kdy? Sobota 27. 4. 2013, od 15 hod
- Kde? Praha; Socialbakers HQ, Dykova 10, Praha.
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde
Program:
- Filip Procházka: Nette Tester
- Honza Marek: KnockoutJS + Nette
- Karel Čížek aka K47: React.PHP
- Jirka Kolařík aka Kolda: Scrum v podání Socialbakers
- … a mimojiné klasický Openspace a třeba i nějaké to překvapení ; )
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Sliboval jsem, že bych si mohl připravit něco o routerech. Trocha teorie a hodně ukázek řešení konkrétních problémů.
Mám v kapse pár příkladů, co hodně lidí řeší stále dokola. Pokud vás ale někoho napadne use-case, který nebyl zmíněn v odkazovaném příspěvku, tak budu rád, když mi ho pošlete na email, ať nespamujeme tohle vlákno, díky!
- thunderbuff
- Člen | 164
Nejsem zrovna pravidelný návštěvník, takže jsem to možná propásl – ale docela bych si poslechl něco o Nette Testeru :-)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Rozhodně bych si rád zapřednášel. Nette\Tester používám už několik měsíců. O co je větší zájem? Nemám si připravit raději tester?
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Společný odjezd bude zcela určitě :) V naprosté většině případů jezdíme s 174 Jan Jesenius. Dyštak pak volej, ať se v sobotu najdeme 774634649 :)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Platí, je pravidlem že si před posobotou ještě někam sedneme na jídlo.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Přednáška nebude? :P
Bohužel, místo už je obsazeno
V této chvíli vás už nemůžeme zařadit mezi účastníky, protože účast na tomto srazu je omezená.
Jste ale v pořadí a když se něco změní, zařadíme vás mezi účastníky. Sledujte i nadále tento sraz.
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
@castamir: on je snad tradičně na 15h; jen sem tam se posune na dříve (když se nemůžeme např. vejít do časových dispozic prostoru atd…)
@Filip Procházka: co takhle indická? ; )
Pfft, já doufám, že tvá přednáška bude; vezmeš si jí nastojáka?
: P
@Majkl578: srandu si nedělám. Bohužel jsem musel akci zastropovat, abychom se všichni vešli (a i tak to bude dost narvané). Dával jsem vědět Tweetem; případně poslal tradiční mail komunitě. Nemám jak informovat lidi, kteří byli na „možná“, neboť srazy.info mi nedají jejich mail. Navíc když jsem provedl zastropování, tak se ti lidé „vypařili“ (nebyli v „nejdou“, ani v „jdou“). Budu rád, pokud najdeš s Jirkou Zralým nějaké řešení, které ti příjde dobré.
Mimochodem nenašel by se tu nějaký udatný dobrovolník s kamerou?
- David Grudl
- Nette Core | 8227
Ad indická: Curry house otevřel pobočku Curry Palace, kousek od Fractal baru (zastávka Letenské náměstí). Obě jsou od sídla SocialBakers stejně daleko, 20 min cesty s jedním přestupem.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Případně je asi 2min od SocialBakers http://www.dillidelhi.com/ ale ještě jsem tam nebyl
- xificurk
- Člen | 121
Majkl578 napsal(a):
Vítku, to si děláš srandu, že na Srazech změníš účast z volné na omezenou a ani nedáš vědět? Byl jsem mezi Možná už od začátku měsíce a opravdu mě nenapadlo kontrolovat, zda jsi to nezměnil. (Nechápu, proč Srazy třeba nepošlou mail, že se událost změnila.)
+1
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
(omluvte spoždění, chvilku mi to hnilo v inboxu)
díky všem zúčastněným, já si to moc užil ; )
Fotky najdete mimojiné na https://plus.google.com/…p5oi9vcue9jo.