Jeden z vytvořených Presenterů není v Nette registrovaný
- d_hodza
- Member | 4
Zdravím, objevil jsem v Nette takový nešvar, že po vytvoření Presenterů se mi jeden z Presenterů (mám vytvořeno cca 15) neregistruje do Nette – jako by Nette jej nedokázal najít. Potkal se s tím někdo?
Je možné někde hromadně vymazat zaregistrované třídy (nebo Cache) nebo Presentery a znovu je načíst do Nette?
Další varianta je vytvoření Presenteru s jiným názvem a doufat, že se tentokrát do Nette načte – vzhledem k robustnosti systému je to krajní varianta. Zatím jsme nenašli problém, proč by se do Nette nenačítal (všechny ostatní Presentery jsou velmi podobně vytvořeny).
- MajklNajt
- Member | 494
myslím si, že to môže súvisieť s týmto problémom, tiež sa mi to párkrát stalo… https://forum.nette.org/…-create-file
- d_hodza
- Member | 4
Prošel jsem příspěvek, vše jsem vyzkoušel a nepomohlo:
- kontrola a nastavení permission všech souborů v pořádku (nastavení problematického presenteru je shodné s ostatními)
- vytvoření adresáře \temp\cache\nette.application (i ..\Nette.Application)
Další věc, která je zvláštní, že se mi některé texty překládají a některé ne i přesto, že jsou všechny vloženy v jednom lokalizačním souboru.
Tzn. stále se jeden z Presenterů nezaregistruje a některé překlady nepřekládají.
Ještě jedno zjištění:
- když si nastavím $configurator->setDebugMode() na moji IP, tak aplikace funguje
Setkal se někdo s tímto problémem? Děkuji.
Last edited by d_hodza (2020-02-04 11:59)