Kde hledat skvělé Nette programátory?
- Pavel Kravčík
- Member | 1195
Nechápu ty mínusy. Je to legitimní otázka a kde jinde se ptát, než na Nette fóru?
Když to vezmu, jak musíme vypadat z pohledu z venku → sektářská xenofobní společnost. Přijde sem například HR/sekretářka, napíše sem “normální” inzerát a dostane vynadáno, že ten inzerát je normální a ne pro Nette programátora. V podstatě nabídnout práci Nettařovi vyžaduje dalšího Nettaře nebo dvacetileté zkušenosti v oboru programování.
Sice pak bereme rakety, ale měli bychom myslet i na greenhorny. :)
- David Matějka
- Moderator | 6445
Nechápu ty mínusy. Je to legitimní otázka a kde jinde se ptát, než na Nette fóru?
protoze mi to pripomina otazky typu “Zkusil jsem nette, ale hlasi to chybu, muzete please pomoct?”
a navic mi prijde divny, ze to bylo zaslano ihned po tomhle inzeratu
- Pavel Kravčík
- Member | 1195
Tak chyba je informace, navíc existuje API, dokumentace a Google.
API k programátorům není, dokumentaci na nabírání Nette programátorů také nevidím a chybovou hlášku Ti to taky nevrátí. Takže tenhle framework “HledámNettařev2016” je úplně na hovno. :)
Pokud zadám do Google – tak mi toho taky moc nenajde. Možná tenhle “seznam” http://navolnenoze.cz/katalog/nette/.
Mojí pointou je, aby to nedopadlo následovně:
- Hledám Nettaře
- Napíšu na Nette fórum
- Žádné reakce nebo “výsměch”
- Po třech měsících vzdávám hledání Nettaře (pokud nemám 50k měsíčně)
- Přecházím na Symfony
- Hledám Symfonistu
- Kdykoliv se bavím s kolegou z oboru o Nette – trousím jen nepříjemné zkušenosti
- Kolega z oboru nechce Nette/Nettaře
- Nettaři nemají co žrát. :)
Last edited by Pavel Kravčík (2016-02-24 11:33)
- chemix
- Nette Core | 1310
@Martina Zdravim, treba na akcich typu PoSobota (www.posobota.cz), jinak sedi vetsinou doma/v kancelari u dalsich skvelych projektu a tukaji do klavesnice.
Pokud byste je chtela oslovit pomoci mailingu a podrporit tim i vznik dalsiho emailoveho obcasniku ve kterem shrnujem veci co se deji za posledni dobu v komunite nevahejte me kontaktovat http://honzacerny.com