Změna username na tomto fóru
- Michal Hlávka
- Člen | 190
@DavidMatějka hah super, nevedel sem, ze tohle jde, muzu te proprosit na Michal Hlávka?
Editoval emptywall (20. 10. 2016 13:44)
- SontoEremo
- Člen | 341
Jan Tvrdík napsal(a):
@SontoEremo Nechceš vymyslet něco normálního?
Mám pre to svoje dôvody poprosím teda zmenu Ďakujem.
- Yaromil
- Backer | 20
Bylo by prosím možné moje „donation“ pod jménem Jaroslav Piela spárovat s účtem Yaromil, abych se dostal k zamčenému obsahu, apod.? Asi bych taky radši posílal donation pomocí klasického převodu než PayPalem (proč platit zbytečně poplatky), stačí jen zrušit PayPal a začít posílat převodem? Díky moc.
- Jan Kotalík
- Člen | 16
Ahoj,
prosím o změnu username na Jan Kotalík
Vyrostl jsem a pochopil, že mít tu vlastní jméno dává větší smysl :D
Díky.
- Roman Halaxa
- Člen | 60
Když už se tady z toho stalo meta vlákno, chtěl jsem si sem nahrát profilovku, ale vyskakuje mi že je soubor příliš veliký. Má 300kb… pomohl by mi někdo? děkuji
- David Matějka
- Moderator | 6445
@RomanHalaxa
Avatar je malý obrázek, který se zobrazí pod Vaší přezdívkou u každého vašeho příspěvku. Nesmí být větší než 60 × 60 pixelů a 10240 bajtů (10 KB).
- Roman Halaxa
- Člen | 60
David Matějka napsal(a):
@RomanHalaxa
Avatar je malý obrázek, který se zobrazí pod Vaší přezdívkou u každého vašeho příspěvku. Nesmí být větší než 60 × 60 pixelů a 10240 bajtů (10 KB).
Ah, jsem slepý, a rozmazlený že se všude obrázky cropujou automaticky. Dík
- Involve digital
- Bronze Partner | 4
@DavidMatějka Ahoj, muzeme prosim pozadat o zmenu jmena na „Involve digital“? Moc diky! Honza
- Petr Parolek
- Člen | 455
Ahoj, před mnoha lety jsem se tu narychlo zaregistroval. Mohli byste mi nick změnit na Petr Parolek?
- Petr Parolek
- Člen | 455
ppar napsal(a):
Ahoj, před mnoha lety jsem se tu narychlo zaregistroval. Mohli byste mi nick změnit na Petr Parolek?
Ahoj @DavidGrudl , záhadně se mi tu vrátil starý nick :o