Laděnka – jak na produkčním ignorovat Notice
- Jakub Bouček
- Člen | 54
Začátkem řeknu, že jsem si vědom důležitosti Notices. Převzal jsem větší projekt na kterém původní autor Notice zarputile ignoroval (přes 200 Notices+Deprecated při každém requestu).
Ve vývojovém režimu je Laděnka příjemná s nastavením
Debugger::$strict=false;
Notice sype tiše do lišty. DOkonalé
Na produkčním bych ale potřeboval Notices házet za hlavu. Bylo by titož skvělé, aby mi závažnější chyby uměla Laděnka zachytit a poslat mailem (nyní se pošle mail s prvním Noticem a konec).
Nepovedlo se mi takovou kombinaci nastavit a zkoumání zdrojáků mi napovídá, že s touto alternativou se nepočítalo.
Otázka zní: jak nastavit Laděnku, aby v produkčním módu při $sctrit=false ignorovala Notices a neposílala je mailem, zatímco Fataly ap. ano?
Díky
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Nejsem si jistý, jestli to vůbec jde.
@**voda**: aby to vůbec něco pak reportovalo :)
Editoval HosipLan (25. 8. 2011 16:17)
- null.pointer
- Člen | 8
To jsem minulý týden řešil zde https://forum.nette.org/…ani-e-notice
Po volání Debugger::enable() stačí přidat volání error_reporting, např.
error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
bukaJ napsal(a):
Začátkem řeknu, že jsem si vědom důležitosti Notices. Převzal jsem větší projekt na kterém původní autor Notice zarputile ignoroval (přes 200 Notices+Deprecated při každém requestu).
Ve vývojovém režimu je Laděnka příjemná s nastavením
Debugger::$strict=false;
Notice sype tiše do lišty. DOkonalé
Na produkčním bych ale potřeboval Notices házet za hlavu. Bylo by titož skvělé, aby mi závažnější chyby uměla Laděnka zachytit a poslat mailem (nyní se pošle mail s prvním Noticem a konec).
Nepovedlo se mi takovou kombinaci nastavit a zkoumání zdrojáků mi napovídá, že s touto alternativou se nepočítalo.
Otázka zní: jak nastavit Laděnku, aby v produkčním módu při $sctrit=false ignorovala Notices a neposílala je mailem, zatímco Fataly ap. ano?
Díky
- Jakub Bouček
- Člen | 54
Hm, to mě nenapadlo jí to takhle tvrdě podhodit. Čekal jsem, že to půjde nastavením laděnky.
Každopádně moc díky, to přesně jsem potřeboval.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Ve starší verzi (0.7 – to už je to fakt tak dlouho? :-D ) se laděnka zapínala nastavením error_reportingu.