Vypnutí logování E_NOTICE

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
null.pointer
Člen | 8
+
0
-

Jde nějakým způsobem ovlivnit, zda se mají logovat pouze některé chyby ?

Použil jsem Nette na jeden starý dost prasácky napsaný projekt kde je klidně i několik set E_NOTICE na jednu stránku, od včerejška mi to nageneralo 1,5GB log.

studna
Člen | 181
+
0
-

Vypnout se to dá, např. pomocí error_reporting()

Ale nedoporučoval bych to, i notice je chyba, kterou bys měl opravit (zamést pod koberec, to opravdu není řešení). ;)

null.pointer
Člen | 8
+
0
-

studna napsal(a):

Vypnout se to dá, např. pomocí error_reporting()

Ale nedoporučoval bych to, i notice je chyba, kterou bys měl opravit (zamést pod koberec, to opravdu není řešení). ;)

Tak pomocí error_reportingu jsem to samozřejmě vypnout chtěl, ale Nette si v Debugger:enable nastaví reporting podle sebe.

Já ty chyby nezametám pod koberec, ale není v silách v rozumné době to upravit, nová verze bude psána odznova, tam už to samozřejmě smysl má.

studna
Člen | 181
+
0
-

A když dáš error_reporting() až za řádek s Debugger::enable(), tak to nefunguje?

null.pointer
Člen | 8
+
0
-

studna napsal(a):

A když dáš error_reporting() až za řádek s Debugger::enable(), tak to nefunguje?

Tak to pomohlo, jsem si nevšimnul, že se logovaly ještě warningy a deprecated, ty teď opravím, tolik jich zase není.