Aktivní položka menu na více presenterů

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Kyslik
Člen | 15
+
0
-

Ahoj, poraďte mi prosím. Mám hlavní menu stránky s odkazem „A“ (:Ad:Nastaveni:) a podmenu s odkazem „B“ (:Ad:Nastaveni:uzivatele:). Pokud jsem na stránce Nastaveni (:Ad:Nastaveni:) tak odkaz v hlavním menu má v šabloně nastavené
{ifCurrent :Ad:Nastaveni:}class=„active“{/ifCurrent}
aby měl např. červené pozadí a bílý text, to funguje. Ale jak udělat aby odkaz „A“ měl class=„active“ i na stránce :Ad:Nastaveni:Uzivatele:? Mám do šablony přidat další podmínku k odkazu „A“:
<a n:href=„:Ad:Nastaveni:“ {ifCurrent :Ad:Nastaveni:}class=„active“{/ifCurrent} {ifCurrent :Ad:Nastaveni:Uzivatele:}class=„active“{/ifCurrent}>Nastavení</a>
? Co když budu mít více podstránek v Nastavení, budu pak pro každou do odkazu v hlavním menu psát podmínku?

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

neviem ci to je funkcne skus wildcards zapis

<?php
	{ifCurrent :Ad:Nastaveni:*}
?>
Kyslik
Člen | 15
+
0
-

Skvělé, funguje, díky moc.
Ještě se tě zeptám na pluginy v netbeans a mime typ u latte, ve screencastu ti to pěkně fungovalo, psal jsem ti mail.
Díky

Editoval Kyslik (22. 2. 2011 19:53)

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

asi to mam v spame ;-).

to som mal NB 6.9 a nejake starsie vydanie pluginu, tam to je treba explicitne nastavit
tools->miscellaneous->files->

vyberies extension (ak ju nemas tak si vyrobis) a priradis x-template-latte, restart NB a malo by ficat.

skus si prejst diskusiu o plugine tam take nieco riesili ked vznikala latte koncovka.

PS: vidim, ze by som mal natocit dalsi cast nech aspon nejak pomozem NETTE. :-)

Kyslik
Člen | 15
+
0
-

Patří ti další dík, *.latte už mi to bere take :-D a screencast, určitě, sem s nimi… Díky

kokoumes
Člen | 39
+
0
-

newPOPE napsal(a):

neviem ci to je funkcne skus wildcards zapis

<?php
	{ifCurrent :Ad:Nastaveni:*}
?>

Musí být něco aby tohle fungovalo speciálně nastavené? pač mě tohle nefunguje :-(