Snippety a inkludovana šablona
- ondra310
- Člen | 25
Zdravím, pro jistotu se chci zeptat někoho zkušenějšího, zda náhodou nejsou nějaké novinky v této otázce? Případně jaké je momentálně použitelné řešení pro verzi 2.0.8 a php 5.3? Jsem se na tom trochu sekl, includované šablony využívám hodně a teď nevím jak to nějak rozumně vyřešit. Díky za info.
- Zito
- Člen | 8
Ahojte, prave som narazil na tento problem. Vo verzii 2.0.8 to stale nejde a pritom je to dost uzitocna funkcionalita, je sanca ze to bude niekedy fixnute? Rad pouzivam includovane sablony kvoli prehladnosti a v nich by som chcel prekreslovat AJAXOM snippety.
Ako to pls riesite?
Diky.
- rixi
- Člen | 109
net-vor wrote:
Zito napsal(a):
Vo verzii 2.0.8 to stale nejde a pritom je to dost uzitocna funkcionalita, je sanca ze to bude niekedy fixnute?
Verze 2.0.10 a stále nic…
akurat som na to tiez narazil (pri tvorbe modal okien, kde je pouzitie include makra celkom uzitocne)
Editoval rixi (28. 3. 2013 8:27)
- akadlec
- Člen | 1326
Jak se má ta snippetArea používat? Ať to zkouším jakkoliv tak bez úspěchu.
Mám komponentu co mě renderuje nějaký obsah a v ní potřebuju mít i form. Ale protože komponenta používá dvě šablony protože se renderuje na dvou místech tak abych nemusel form zbytečně psát 2× tak sem jej dal do extra souboru a do obou šablon includoval
šablona: sablona1.latte
<div n:if="$isOwner || $items" n:snippet="items-overview" n:class="$isOwner ? edit-area">
<div class="row">
<div class="col-md-6">
<table class="table table-condensed skills">
<tbody>
<tr n:foreach="$items as $item">
....
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</div>
</div>
<div n:if="$isOwner" n:snippet="item-form">
{includeblock form.latte}
</div>
šablona: form.latte
<div n:snippet="item-form-area" class="modal fade display" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="item-form-areaLabel">
{form itemForm class => 'modal-dialog form-horizontal ajax', data-ajax-off => "['history','scrollTo']"}
.....
{/form itemForm}
</div>
zkoušel jsem do snippetArea obalit celou šablonu sablona1.latte a nebo jen konkrétní include, no výsledek je ten že se mě form do šablony vůbec nedostane. Buď se pošle už interní snippet item-form-area a nebo nic. Dokonce i když se mě to naloadovalo bez ajaxu tak to co bylo ve snippet area zmizlo.