Reklamní předměty Nette – trička, košile etc

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Poslední dobou skoro u každého vlákna o Poslední Sobotě se rozjede i diskuse o Nette tričkách. Kdy budou atd. A tak mě napadlo založit vlákno a zjisti kdo by co vůbec chtěl. Aby se pak případně mohly nějaké objednat. Případně zjisti i jestli nemá někdo možnost / známosti. Kdo něco takového vyrábí.

Já sám za sebe bych třeba rád košili s krátkým rukávem.

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Muj otec ma firmu a jedna z jeho cinnosti je vysivani tricek. Respektive vysivky/nasivky na tricka.

web je v rekonstrukci puvodni web avsak tyto informace o vysivani by meli by aktualni

Editoval matata (12. 9. 2010 11:07)

iguana007
Člen | 970
+
0
-

taky bych si vzal kosili s kratkym rukavem a pak treba tricko

Ondřej Brejla
Člen | 746
+
0
-

Mně by se líbila košile…ať už s krátkým rukávem, nebo dlouhým. A unosil bych třeba i mikinu…řekněme s kapucí – propínací…:-)

Jakub Nerad
Člen | 21
+
0
-

Já bych určitě zájem měl (polokošile, triko, …). Ideálně kdyby se to stihlo do webexpa :). Kdyby bylo potřeba mám dobrý kontakt na natriko.cz a na http://iobchod.net/.

westrem
Člen | 398
+
0
-

iguana007 napsal(a):

taky bych si vzal kosili s kratkym rukavem a pak treba tricko

+1

mcmatak
Člen | 504
+
0
-

asi bych měl možnosti, ale bohužel je to závislé na množství, stroj na kterém se to vyrábí je drahý na výrobu pár kusů, resp. má to vysoké fixní náklady

uestla
Backer | 799
+
0
-

Psal jsem e-mail s žádostí o triko přímo Davidovi, přičemž mi sám odpověděl, abych vydržel, že se prý na stránkách Nette objeví nějaký objednávací formulář ;-)

David Grudl
Nette Core | 8227
+
0
-

S výrobou textilií není problém, tu mám zajištěnou. Udělám na web nějaký shopík, ale těžko to stihnu v nejbližších týdnech.

pEeLL
Člen | 23
+
0
-

ja bych bral ponožky a na zimu čepici. dál bych chtěl hrneček a kvalitní propisku.

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Café Latte z Nette hrníčku, mmm! :)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

A bude k tomu i PHP kávovar? A 100% DG káva?

jackm
Člen | 54
+
0
-

Dobrý večer,
kolik stojí tričko, je-li možné ho koupit, děkuji.

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

Taky by mě zajímalo jak to vypadá s vše zmíněným e-shopem, taková košile na jaro/léto by byla velice sexy. :-)