[Poslední sobota 14] Třísoudková, Praha 27. 2. 2010
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
A jak to vypadá s Tomikem a kamerou? Případně streamem…nebo jiným přenosem…
- medhi
- Generous Backer | 255
Jde o virtual, podobný spíše vlastnímu serveru s jednoduhou obsluhou. Vyplatí se to, pokud máte hodně hostingů a chcete si je sami zakládat apod. Cenu ještě budeme ladit, ale zatím to vypadá asi na 3000 Kč bez DPH měsíčně. Tímto možná někoho z vás vyvedu z omylu :) Cílovka jsou spíše firmy.
Fórum rád ukážu, pokud se mi ho do soboty podaří dát už na doménu a rozchodit ho tam.
Editoval medhi (25. 2. 2010 16:50)
- redhead
- Člen | 1313
Tak jsem se rozhodl, že na tuhle PS konečně už dorazím, poprvé. Beru s sebou ještě jednoho spolužáka, Nette neznalého a možná ještě jednoho, trochu začátečnicky-pokročilého. Už se těším, až poznám ty super lidi, co tu jsou, osobně :D
btw: má přezdívka mě dosti charakterizuje, takže mě asi zaručeně poznáte :D
(prosím o 2 L trička navíc)
- David Grudl
- Nette Core | 8227
Ad trička: tak jsem prošel všechny co tu mám a jsou tu všechny velikosti od S po XXXL s výjimkou M & L.
Tak mi prosím eLkaři napište ještě jednou, o jakou velikost máte zájem, nebo jestli chcete počkat na další várku.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Z první várky mám doma XXLko. I když je na mě poněkud velké. Má skvělé využití jako noční košile pro kamarádky na návštěvě.
No řekněte. Viděli jste někdy něco víc sexy než krásnou slečnu která má na sobě jenom Nette tričko?
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
planujeme tedy streamovat? IMHO by to nebyla spatna tradice (a cim drive se to oznami, tim lepe ; )
- Honza Marek
- Člen | 1664
David Grudl napsal(a):
Tak mi prosím eLkaři napište ještě jednou, o jakou velikost máte zájem, nebo jestli chcete počkat na další várku.
Tak já počkám…
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
PetrP napsal(a):
Whitek napsal(a):
planujeme tedy streamovat? IMHO by to nebyla spatna tradice (a cim drive se to oznami, tim lepe ; )
Když se oznámí že se bude streemovat tak hodně lidí nedorazi :)
nemyslim si – hodne lidi tam jde kvuli te tekutine, kvuli atmosfere, atd… Mam za to, ze stream je pekne lakadlo pro ty, kteri by stejne nesli – na poprve se podivaji, zjisti, ze to je docela dobre a pak treba i zajdou.
//nemohl by mit Jakub prednasku az kolem vecera? Rad bych ji stihnul O: )
Editoval Whitek (26. 2. 2010 18:40)
- sodae
- Nette Evangelist | 250
Takže stream bude ? Ouky douky
Omlouvám se ale nyní nepřijedu snad se nebudete zlobit, budu na jabber nette room nette@conf.netlab.cz
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
heldte mam tu neci zdroj z Posledni soboty. Kdo by se po nem schanel, necht si rekne.
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
veena napsal(a):
Fotky hezký, ale kde jsou fotky a zážitky z afterparty na který jsem „kurva“ nemohl být? :-(
Všichni tam byli asociální – nikdo nám nesdělil svůj Twitter, ani nejsou na Jabberu. :)
Ale vážně, šlo nás tam asi 5, bez foťáku, slečny byly pohledné, ale co my programátoři s tím? :D Ale David se pak rozjel a začal pařit, tak jsme ho s PetremP vyloučili z Nette komunity za nespor… pardon neprogramátorské chování. Mimo to mě a Davida někdo polil pivem. PetrP odešel, pro změnu přišel paranoiq, kterýmu ujel vlak. A odešel jsem já… A o zbytku musí vyprávět někdo jiný. :)
- veena
- Člen | 98
enoice napsal(a):
Všichni tam byli asociální – nikdo nám nesdělil svůj Twitter, ani nejsou na Jabberu. :)
Ale vážně, šlo nás tam asi 5, bez foťáku, slečny byly pohledné, ale co my programátoři s tím? :D Ale David se pak rozjel a začal pařit, tak jsme ho s PetremP vyloučili z Nette komunity za nespor… pardon neprogramátorské chování. Mimo to mě a Davida někdo polil pivem. PetrP odešel, pro změnu přišel paranoiq, kterýmu ujel vlak. A odešel jsem já… A o zbytku musí vyprávět někdo jiný. :)
Ježiš kluci, to si snad děláte srandu :)
- David Grudl
- Nette Core | 8227
iguana007 napsal(a):
EDIT: tak kazetu má údajně David … napíšu mu
Mám. Zdroj bral Whitek, kazetu já.
- David Grudl
- Nette Core | 8227
veena napsal(a):
Ježiš kluci, to si snad děláte srandu :)
Nojo, já jsem to přes SMS líčil krapet barvitěji, ale znáš můj bulvární styl :-) Nicméně pravá zábava začala až s městkýma policajtama, ovšem to povykládám až osobně.
- Semik
- Backer | 135
David Grudl napsal(a):
veena napsal(a):
Ježiš kluci, to si snad děláte srandu :)Nojo, já jsem to přes SMS líčil krapet barvitěji, ale znáš můj bulvární styl :-) Nicméně pravá zábava začala až s městkýma policajtama, ovšem to povykládám až osobně.
Koukám, že byla docela „sranda“. :-) Škoda, že jsem se nemohl dostavit.
- VasekPurchart
- Člen | 20
srigi napsal(a):
Mohol by kazetu #1 spracovat David, alebo treba cakat na az sa kazeta doruci k iguana007?
Ta kazeta je jako kazeta, ne nějaké paměťové médium, tak to david myslím zpracovávat nebude.
- iguana007
- Člen | 970
Už jsem domluvený s Davidem, kazetu budu mít po neděli u sebe, tak začátkem příštího týdne hodím na net. To co mám jsem zgraboval a zkonvertoval a nahrávám na Youtube – nyní zbývá cca 4 hodiny uploadu (O2 ADSL :P) + zpracování videa Youtubem, to taky chvíli trvá. Jak bude, hned to sem hodím.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
iguana007 napsal(a):
To co mám jsem zgraboval a zkonvertoval a nahrávám na Youtube – nyní zbývá cca 4 hodiny uploadu (O2 ADSL :P) + zpracování videa Youtubem, to taky chvíli trvá. Jak bude, hned to sem hodím.
igi uvědomuješ si že YouTube zkousne jenom 10min video? Btw kdyžtak udělám FTP account kam to muzes hodit rozsekane do partu (třeba rar) a ja to tam pospojuju. (Už teď hostuju asi 10 záznamů nette přednášek)
Editoval vrtak-cz (2. 3. 2010 23:37)
- iguana007
- Člen | 970
Vrtak-CZ: uvedomil jsem si to, az kdyz jsem to tam uploadnul a pekne jsem se nasr..... :D Takze jsem zas celou noc uploadoval …
Video mate tady: http://nette.vrtak-cz.net/…kubVrana.avi
Dalsi video bude nekdy pristi tyden.
EDIT: Vrtak, to hodil k sobe a zminil, ze pripravi i verzi na blip.tv
Editoval iguana007 (3. 3. 2010 9:35)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
je to jasné na příští PS sháním roubík (možná i svěrací kazajku)
tak po porodních bolestech je to na blip-u… http://blip.tv/file/3296160
EDIT: aktualizoval jsem i https://blog.nette.org/
Editoval vrtak-cz (4. 3. 2010 15:58)