chyba na hostingu banán

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Edudant
Člen | 18
+
0
-

Zdravím.
Laděnka mi hodila tuto chybu vůbec nevím co si pod tí mmám představit. Aplikace byla již plně fuknční ale po přesunutí na „banánovej“ hosting to háže toto
Cannot set HTTP code after HTTP headers have been sent (output started at /srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/app/presenters/DefaultPresenter.php:1).
Prosím o radu
dík

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Asi BOM v DefaultPresenter.

Použij na svoje zdrojáky tento skript.

Edudant
Člen | 18
+
0
-

a je normální že mi ten script vyhazuje toto:

Warning: fopen(/srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/rett/document_root/robots.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/test.php on line 8

Warning: fopen(/srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/rett/document_root/index.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/test.php on line 8

Warning: fopen(/srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/rett/document_root/images/nette-powered.gif) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /srv2/www/rett-cz.com/subdomains/dbrett/test.php on line 8

(zkráceno)

Editoval Jan Tvrdík (15. 2. 2010 14:40)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Máš špatně nastavená práva, ten skript nemůže přečíst tvé soubory. Co ty tvoje zdrojáky opravit na localhostu a na ostrý server je jen nahrát?

BigCharlie
Člen | 283
+
0
-

A je normální vytapetovat diskusi seznamem milionu de facto stejných chyb?
>

Editoval Edudant (Dnes 14:50)

Tos ještě třicet řádek přidal, ne?

P.S. omlouvám se za OT, ale nedalo mi to.

Kenn
Člen | 110
+
0
-

Přitom si tu hlášku stačí přečíst a zamyslet se…

Ola
Člen | 385
+
0
-

To ještě někdo po posledních dnech chce hostovat u banánu?

Editoval Ola (12. 2. 2010 16:50)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Chudák, vy mu dáváte :D Ale taky bych okamžitě od Banánu zdrhnul.

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Ty krávo? WTF? hele nechci nic říkat ale… Btw máš nějáký zásadní důvod být u Banánu? Pokud ne změň hosting a co nejrychleji!!!

iguana007
Člen | 970
+
0
-

ja z tama zdrhnul minuly tyden a vzal sebou 30 domen :D

Edudant
Člen | 18
+
0
-

TO nenií můj hosting. Dělám to pro jedno občanské sdružení nevím co je vede k tomu být u banánu ale jsou. Možná proto že to je neziskovka a zlákal je ten freehosting.

Každopádně nevím čím to, že ten script háže chybu. Povolovat práva k zápisu do všech složek bych přece něměl ne?

22
Člen | 1478
+
0
-

ke všem ne, jen k těm, do kterých chceš, respektive tvůj script zapisovat. V nette je to typicky:
`/temp
/log`

Edudant
Člen | 18
+
0
-

jenže ono to chce zapisovat i do indexu a tak

norbe
Backer | 405
+
0
-

Ten script slouží na odstranění BOM ze scriptů, tudíž vyžaduje právo veškeré soubory přeuložit.

Takže povol zápis, projeď scriptem svoje zdrojáky a potom zase zápis zakaž a nech ho jen tam, kde je potřeba.

Edudant
Člen | 18
+
0
-

a nevíte jak v TC změnit atributy u všech podřazenejch složek? :)

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Stáhni si pořádného klienta na správu vzdálených souborů přes FTP či SFTP a nebudeš takové věci řešit. Navíc pokud nepoužíváš TC verze 7.5 a vyšší vystavuješ dost velkému problému …
Měla by stačit např, Filezilla nebo WinSCP. Já osobně preferuju Filezillu díky vícenásobnému spojení na jeden server.

Editoval iguana007 (15. 2. 2010 14:36)

mkoubik
Člen | 728
+
0
-

vrtak-cz napsal(a):

iguana007 napsal(a):

Navíc pokud nepoužíváš TC verze 7.5 a vyšší vystavuješ dost velkému problému …

Jakému?

nejspíš myslí tohle

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

No já teda nevím, ale v mé FileZille mám hesla taky v plaintextu v jejím konfiguračním souboru…

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

mkoubik napsal(a):

nejspíš myslí tohle

Sorry blbě jsem si to přečetl… (myslel jsem že ta věta je myšlena opačně než jak myšlena je)

Editoval vrtak-cz (15. 2. 2010 20:21)

iguana007
Člen | 970
+
0
-

gmvasek napsal(a):

No já teda nevím, ale v mé FileZille mám hesla taky v plaintextu v jejím konfiguračním souboru…

Mě se ta bezpečnostní chyba přímo dotkla a znám další 3 lidi, co měli stejný problém. Výsledek byl, že na všech FTP účtech bylo naprosto do všech souborů na serveru, které měly v názvu „index“ byl vložen iframe, který odkazoval většinou na nějaký ruský nebo čínský web. Proto jsem to radši zmínil …

Edudant
Člen | 18
+
0
-

tka po projetí scriptem mi to našlo nějaké ty dvě bom chyby a opravilo je to ale stále mi vyhazuje problém s tou hlavičkou.:-/

<?php
throw new InvalidStateException("Cannot set HTTP code after HTTP headers have been sent" . ($file ? " (output started at $file:$line)." : "."));
?>