DatePicker se chová jako obyč. TextBox – proč?

LDavid
Člen | 2
+
0
-

Ahoj,

do svého projektu bych rád přidal nějaký DatePicker. Zkouším třeba tenhle:

radekdostal/Nette-DateTimePicker

Composerem stáhnu, do projektu přidám, do formů jde normálně vložit… ale chová se jako obyčejný textbox, žádná ikonka pro kalendář apod. Říkal jsem si, jestli za to třeba nemůžou stávající styly či js. Tak jsem composerem založil novou prázdnou nette aplikaci, do ní přidal uvedený datepicker, podle návodu zaregistroval do Bootstrap.php…a nic. Ve formu je stále jen Textbox. Co dělám blbě? Jak vytvořit novou nette aplikaci, která bude ukazovat jediný form obsahující fungující DatePicker (TbDatePicker)? Moc díky za rady.

Případně budu rád za doporučení i jiného fungujícího DatePickeru.

m.brecher
Generous Backer | 873
+
0
-

@LDavid

Pokud tam máš někde v kódu nějakou chybičku, tak když nepošleš ukázku, tak je obtížné Ti radit. Pošli kód formuláře a vykreslující šablony + výstupní html.

nightfish
Člen | 519
+
0
-

@LDavid Při pohledu do balíčku do vypadá, že pro DatePicker a DateTimePicker budeš potřebovat načítat jQuery UI (JS + styly), pro TB* varianty pak (Twitter) Bootstrap (opět JS + styly).

Konkrétně je to ukázáno v příkladech (<link> + <script>).

mystik
Člen | 313
+
+1
-

Loni sem udelal implementaci DateTime inputu v contribitte, ktera podporuje jak native tak JS verze. Plus ma nejake vychytavky co mi v ostatnich resenich chybely.

https://github.com/…master/.docs#…

dms
Člen | 94
+
+2
-

Pokud chceš úplně basic tak stačí tohle a není třeba žádných stylů, balíčků ani javascriptu. Na výběr datumu to stačí, na nějaké složitější práce s kalendářem už ne.

$form->addText('datum', 'Datum')
	->setHtmlType('date')
	->addRule($form::Pattern, 'Datum není platný', '^\d{4}-\d{2}-\d{2}$');