Stránka Download

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Diskuse ke stránce Download

Prosím opravte někdo:
release announcement → seznam změn

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

fixed

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

já už to měl opravené a chtěl jsem kliknou na Save ale koukám „Bohužel nemáte oprávnění editovat tuto stránku“… :-)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Kdo by chtěl, tak SVN Nette je zde: (opravdu to funguje :-) )

http://svn.github.com/nette/nette.git
Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Ahoj,
když je teď doporučená vývojová verze 1.0-dev, nebylo by fajn, kdyby vznikla nějaká její alfa/beta/RC, která by byla nějak relativně otestovaná? Případně dotaz na vás co používáte verzi 1.0-dev, je použitelná na produkci. Nejsou v ní nějaké zásadní chyby? (asi hlavně co se snippetů týče)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Staré snippety (se zavináči) stále fungují, ty nové rozhodně ne :)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Zrovna jsem chtěl napsat jestli by nešlo přejmenovat „alpha“ archív na něco jiného než dev… A ono už to je… Ale teď je tam pořád takové malé WTF. A to stažení API-Docky… 1.0-dev API je pod alpha ale jmenuje se dev. A teď babo raď jestli je to alpha nebo dev… :-)

EDIT: Tak odkaz pro stažení API vede na balík alpha ale má chybný text (dev)

Editoval vrtak-cz (13. 5. 2010 3:56)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

opraveno

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Nightly Builds obsahují postarší dibi a neobsahují minified verzi dibi. (Je to chyba nebo záměr?)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Ahoj, u nightly build jsou RSS kanály, ale nějak nikam nevedou… Nemělo to odkazovat na RSS githubu?

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Nightly build je zastaralý… Máme snad rozbité „automatické“ aktualizace balíků? Btw v namespaced balíku Nette je minifikovane dibi bez namespace (stále).