Stránka Hlavní přednosti
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Moc hezky udělaná stránka, až na její název – fakt jsem nevěděl, co mám pod „funkce“ čekat a takovýto souhrn (anglicky bych jí nazval „features“, v češtině něco jako „vlastnosti frameworku“) bych tak opravdu nepojmenoval.
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Jak říká Ondřej, „funkce“ je opravdu nešťastný název…evokuje to ve mně výpis všech metod všech objektů v Nette :-D „Vlastnosti“ bude určitě lepší název ;-)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
ic napsal(a):
Možná by bylo lepší než ‚cool URI‘ třeba friendly URI, nebo SEO URI nebo jak se tomu ještě říká, je to samozřejmě jen drobnost, ale někteří třeba nebudou úplně ztotožněni s eufemizmy jako cool a podobně.
mě připadá cool URL docela zaběhlé…
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Pokud jsem to z logu správně pochopil, tak se stránka původně jmenovala vlastnosti a pak ji David přejmenoval na funkce. Osobně mi taky vlastnosti připadají lepší.
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Když už, tak spíš proč „zvolit“. Samotné Proč Nette Framework – příběh proč se Nette jmenuje Nette? :-)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Těžko se mi hledal český překlad zaběhlého Features, i jsem uvažoval, že tam prostě Features nechám. Ale s odstupem jednoho dne vidím, že Funkce je horší než třeba
- Vlastnosti
- Přehled vlastností
- Hlavní výhody
- Hlavní přednosti
- Výhody a přednosti
BTW slovo SEO doplním
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Tak AJAJ (zní to jako české citoslovce :)) slyším poprvé :o)
Mimochodem – odkud jsou ty ikonky a kdy byly všude po dokumentaci rozstrkány? Nějak jsem si nevšiml, že by to někdo na fóru zmiňoval :) Vypadá to fakt dobře…
- iguana007
- Člen | 970
Nejvíce používané názvy pro hezkou URL jsou:
Vanity URL (imho ofiko nazev, viz.: https://en.wikipedia.org/wiki/Vanity_URL)
SEO URL
Fancy URL
Jinak nice page ;)
igi
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Vanity URL bude zřejmě něco jiného. Podle GoogleFight je zdaleka nejpoužívanější cool URL.