Stránka Hlavní přednosti

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Diskuse ke stránce Hlavní přednosti

Nebude to vypadat lépe s velkými písmeny na začátku nadpisů?

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

Souhlasím.

Panda
Člen | 569
+
0
-

Určitě vypadá.

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Ok, stránku jsem upravil.

ic
Člen | 430
+
0
-

Možná by bylo lepší než ‚cool URI‘ třeba friendly URI, nebo SEO URI nebo jak se tomu ještě říká, je to samozřejmě jen drobnost, ale někteří třeba nebudou úplně ztotožněni s eufemizmy jako cool a podobně.

Editoval ic (19. 1. 2010 19:25)

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Moc hezky udělaná stránka, až na její název – fakt jsem nevěděl, co mám pod „funkce“ čekat a takovýto souhrn (anglicky bych jí nazval „features“, v češtině něco jako „vlastnosti frameworku“) bych tak opravdu nepojmenoval.

Ondřej Brejla
Člen | 746
+
0
-

Jak říká Ondřej, „funkce“ je opravdu nešťastný název…evokuje to ve mně výpis všech metod všech objektů v Nette :-D „Vlastnosti“ bude určitě lepší název ;-)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

ic napsal(a):

Možná by bylo lepší než ‚cool URI‘ třeba friendly URI, nebo SEO URI nebo jak se tomu ještě říká, je to samozřejmě jen drobnost, ale někteří třeba nebudou úplně ztotožněni s eufemizmy jako cool a podobně.

mě připadá cool URL docela zaběhlé…

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Já tam čekal informace o funkci callback :)

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Pokud jsem to z logu správně pochopil, tak se stránka původně jmenovala vlastnosti a pak ji David přejmenoval na funkce. Osobně mi taky vlastnosti připadají lepší.

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Nebolo by ešte lepšie trochu menej formálne:

Proč Nette Framework?

Ondřej Brejla
Člen | 746
+
0
-

Když už, tak spíš proč „zvolit“. Samotné Proč Nette Framework – příběh proč se Nette jmenuje Nette? :-)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Těžko se mi hledal český překlad zaběhlého Features, i jsem uvažoval, že tam prostě Features nechám. Ale s odstupem jednoho dne vidím, že Funkce je horší než třeba

• Vlastnosti
  • Přehled vlastností
  • Hlavní výhody
  • Hlavní přednosti
  • Výhody a přednosti

BTW slovo SEO doplním

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

…mimochodem, chvástání jak prase, co? ;)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

David Grudl napsal(a):

…mimochodem, chvástání jak prase, co? ;)

Je, ale už bolo na čase…

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Bez pořádné dokumentace se mi moc nezdá ta strmá křivka učení :D

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Tak AJAJ (zní to jako české citoslovce :)) slyším poprvé :o)

Mimochodem – odkud jsou ty ikonky a kdy byly všude po dokumentaci rozstrkány? Nějak jsem si nevšiml, že by to někdo na fóru zmiňoval :) Vypadá to fakt dobře…

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Nejvíce používané názvy pro hezkou URL jsou:

Vanity URL (imho ofiko nazev, viz.: https://en.wikipedia.org/wiki/Vanity_URL)

SEO URL

Fancy URL

Jinak nice page ;)

igi

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Vanity URL bude zřejmě něco jiného. Podle GoogleFight je zdaleka nejpoužívanější cool URL.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Přejmenováno na Hlavní přednosti.

Inza
Člen | 330
+
0
-

Supr! Takhle se dělá reklama!:-) Ano, to když si člověk přečte má jasno proč Nette:-)! GW!

redhead
Člen | 1313
+
0
-

nemělo by u ‚Moderní Framework‘ být spíše MVP než MVC? Případně odkaz na vysvětlení. Bude to pak uživatele mást.