ako vypisat { v template

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
bazo
Člen | 620
+
0
-

ahojte,

chcel by som vypisat v sablone text medzi znacky { }, ale tak, aby to nezpracoval filter, ale zaroven, aby makra, ktore su podporovane sa spracovali. ide to nejak?

diky

ic
Člen | 430
+
0
-

Jednou jsem tu někde měl stejný dotaz a bylo mi odpovězeno v tom smyslu že nejsnáze toho dosáhnu mezerou tj. ne takto {pro filter} ale { takto }

bazo
Člen | 620
+
0
-

no ale to tam potom budem mat medzery, co nechcem. skor som myslel, ci neexistuje niaky sposob ako ten znak escapovat

lucass
Člen | 89
+
0
-

Co takto?

{!=('{')}text{!=('}')}
bazo
Člen | 620
+
0
-

to funguje. diky moc

despiq
Člen | 320
+
0
-
<?php
{? echo '{'.$text.'}'}
?>

to de?

to je skoro stejne dlouhy :)

Editoval despiq (1. 1. 2010 22:59)

redhead
Člen | 1313
+
0
-

nebo

{='{'}text{='}'}
Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-
{="{$text}"}

Editoval Ondřej Mirtes (1. 1. 2010 23:17)

redhead
Člen | 1313
+
0
-

Bod! :D

PetrP
Člen | 587
+
0
-

Nebo si na určitou část vypnout zpracovávání {

{syntax off}

{tohle neni macro}

{syntax latte}

Jinak by mě zajímalo na co to potřebuješ.

Editoval PetrP (20. 1. 2010 10:07)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

PetrP napsal(a):

Nebo si na určitou část vypnout zpracovávání {

{syntax off}

{tohle neni macro}

{syntax latte}

Jinak by mě zajímalo na co to potřebuješ.

Napsal jsi to pěkně ale má to háček když už jenou uděláš {syntax off} tak už latte nezapneš… :-( Protože pak už samotné {syntax latte} není považováno za makro… :-/

Editoval vrtak-cz (20. 1. 2010 12:14)

David Grudl
Nette Core | 8173
+
0
-

Nejsnáze asi skrze entitu &#123;hello &#125;.

PetrP
Člen | 587
+
0
-

vrtak-cz napsal(a):

Napsal jsi to pěkně ale má to háček když už jenou uděláš {syntax off} tak už latte nezapneš… :-( Protože pak už samotné {syntax latte} není považováno za makro… :-/

Ouč..... ;]

Takže jedině si to nevypnout ale přepnout.

{syntax double}
{{syntax latte}}

Nicméně david má pravdu, entita je nejlepší

David Grudl
Nette Core | 8173
+
0
-

vrtak-cz napsal(a):
Napsal jsi to pěkně ale má to háček když už jenou uděláš {syntax off} tak už latte nezapneš… :-( Protože pak už samotné {syntax latte} není považováno za makro… :-/

Lze to pomocí n:attributu

<p n:syntax="off">Ahoj {světe}</p>
rokerkony
Člen | 122
+
0
-

ahoj potreboval bych vypnout syntax ale jen na okamzik… a to v atributu :) jak muzu napsat toto:
<th class="{sorter: false}">

predem upozornuji ze kdyz tam dam mezeru tak uz to nefacha jak ma … potrebuju to presne takhle.. :-/

// EDIT mohl bych si asi precist i posty nad… omlouvam se uz to mam ;-)

Editoval rokerkony (16. 5. 2010 9:48)