WebStation Synology Error500

martin_H
Člen | 32
+
0
-

Ahoj, nasadil jsem app na webserver synology ale při spuštění stránky mi vyskakuje jen stránka s error500. Bude to asi někde v nastavení WebStation. Na staré verzi to šlo, po aktualizaci na DMS6.2.1 to nejede :-( Tento server je na vnitřní podnikové síti bez přístupu k internetu.
Nemáte někdo zkušenost s nastavením totho serveru.

Na localhostu na xampp to jede bez problémů

Editoval martin_H (17. 9. 2018 12:24)

Ondřej Kubíček
Člen | 494
+
0
-

mrkni se do log složky co tam máš za chybu a podle toho postupuj

martin_H
Člen | 32
+
0
-

Ondřej Kubíček napsal(a):

mrkni se do log složky co tam máš za chybu a podle toho postupuj

jestli myslíš log složku app v nette tak tam žádná chyba není, problém bude v chybném nastavení webserveru na synology

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Tak potom log slozka webserveru ;-)

martin_H
Člen | 32
+
0
-

Tak vyřešeno nainstalováním apache v2.2 na 2.4 to nešlo

nightfish
Člen | 519
+
+2
-

martin_H napsal(a):

Tak to by mohlo být třeba použitím Deny/Allow from all v .htaccessech. Ve výchozím nastavení Apache 2.4 tyto zápisy nefungují. Řešením je buď načtení modulu mod_access_compat nebo přepsáním pravidel na Require all denied/granted.

Více informací nalezneš v článku o aktualizaci Apache 2.2 na 2.4

martin_H
Člen | 32
+
0
-

nightfish napsal(a):

martin_H napsal(a):

Tak to by mohlo být třeba použitím Deny/Allow from all v .htaccessech. Ve výchozím nastavení Apache 2.4 tyto zápisy nefungují. Řešením je buď načtení modulu mod_access_compat nebo přepsáním pravidel na Require all denied/granted.

Více informací nalezneš v článku o aktualizaci Apache 2.2 na 2.4

Jo o tom jsem taky někde četl… Udajně Synology změnilo uplně koncept webserveru, tím pádem většina aplikaci i z storu přestalo fungovat. Postupně to již dali do kupy.