Změna obrázku zboží v eshopu
- PeePus
- Člen | 5
Ahoj, u eshopu, když mám nabídku nějakého zboží s jeho obrázkem a u toho různé možnosti změny jeho vzhledu a po každé změně (např. změna barvy, nebo délky) se má změnit i obrázek, aby bylo vidět, jak to vypadá. Jak to vyřešit, co nejlépe? Pokud bych měl pro každou kombinaci jeden obrázek, tak bych měl pro jedno zboží X různých obrázků. A to mě pak napadá, že po tom, co si zákazník vybere určité změny, tak pomocí AJAXu změním obrázek. Neví někdo, jak to vyřešit nějak lépe?
- stewestw
- Člen | 42
neviem, ci to spravne chapem, ale ak to sluzi iba ako nahladovy obrazok, skus tam dat image placehlder, napr. https://placeholder.com/ . len implementujes link a v dynamickych params zadas potrebne hodnoty
- GEpic
- Člen | 566
PeePus napsal(a):
Ahoj, u eshopu, když mám nabídku nějakého zboží s jeho obrázkem a u toho různé možnosti změny jeho vzhledu a po každé změně (např. změna barvy, nebo délky) se má změnit i obrázek, aby bylo vidět, jak to vypadá. Jak to vyřešit, co nejlépe? Pokud bych měl pro každou kombinaci jeden obrázek, tak bych měl pro jedno zboží X různých obrázků. A to mě pak napadá, že po tom, co si zákazník vybere určité změny, tak pomocí AJAXu změním obrázek. Neví někdo, jak to vyřešit nějak lépe?
Tak i tak budeš muset mít pro každou kombinaci jeden obrázek a je úplně jedno jestli to budeš tahat AJAXEM nebo to přepínat na frontendu pomocí JS :D
Editoval GEpic (26. 2. 2018 9:02)
- Ondřej Kubíček
- Člen | 494
nemusel, šak si natáhneš jenom url těch obrázku a javascriptem změníš jen src toho img, třeba