[Poslední sobota 9] Džínová, Brno 26. 9. 2009
- Honza Marek
- Člen | 1664
K programu: já bych moh představit WebLoader a RssControl, pokud by byl zájem.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Já bych se mohl přidat s ukázkou TabControlu, MultipleFileUploadu popřípadě s tím Editovatelným DataGridem v pre-alfa release. S tím, že se sice vrací znova k draftu, ale minimálně jako zajímavost nebo pro inspiraci. Tedy pokud by byl zájem. :)
P.S.: Záměrně píšu ukázkou, protože skoro určitě si nestihnu udělat prezentaci.
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Se mnou to vypadá zle nedobře…:-( Od víkendu na mě něco leze a dneska se to zhoršilo, takže to spíš vidím na ležení v posteli s čajem a léčení chřipky…ale kdyby se zadařilo, tak bych jel asi vlakem z Prahy. A v noci nejspíš zpět. Nicméně…na pražskou PS doufám půjdu ať se děje cokoliv :-)
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Honza M. napsal(a):
K programu: já bych moh představit WebLoader a RssControl, pokud by byl zájem.
Já bych si to klidně poslechnul.
- David Grudl
- Nette Core | 8254
skocourek napsal(a):
A tak se ptám – někdo z Pardubic, Hradce Králové či okolí, kdo by byl ochotný vzít si to ode mě, dopravit do Brna, plátno předat a projektor mi potom dovézt zpátky? Můžu to kamkoliv po okolí dovézt…
Nešlo by to předat na nádraží, tedy pokud vlak z Prahy jede přes Pardubice?
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
David Grudl napsal(a):
skocourek napsal(a):
A tak se ptám – někdo z Pardubic, Hradce Králové či okolí, kdo by byl ochotný vzít si to ode mě, dopravit do Brna, plátno předat a projektor mi potom dovézt zpátky? Můžu to kamkoliv po okolí dovézt…
Nešlo by to předat na nádraží, tedy pokud vlak z Prahy jede přes Pardubice?
To me take vcera napadlo, ale Stepan tam uz nebude. Nakonec jsem se s nim dohodl, ze se u me stavi v sobotu v brzke rano, takze bude jak projektor + platno na PS, tak si cestujici naseho Nette expresu budou moci vychutnat kinovlak! : D
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Presne tak, sraz v 11hod na Holesovicich (poznavci znameni: tricko & platno, ostatne jako obvykle ; ), pojedeme EC 171 Hungaria, v Ceske Trebove budeme v 13:10, v Brne v 14:14.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Pro pražáky narazil jsem na tohle:
Auto bus Praha-Brno/Brno-Praha za 1Kč
Editoval vrtak-cz (26. 9. 2009 15:01)
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
úúú, tak to se nemůžu dočkat, a kdy se taky dozvím co měly znamenat ty rifle? :D Tahle PS je zastřená tajemstvím.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Videozáznam není a nebude protože jsme neměli kameru ani Foták. Můžete sem někdo postnout tu hromadnou fotku focenou mobilem?
- honza.stastny
- Člen | 2
Exekuce by se měla poslat spíš na ty, co tam včera nechali manko, které musel doplácet z většiny David. Konkrétně jsem zaslechl něco jako víno a Jägermeister. Zkuste tedy zavpomínat, jestli tam po vás něco takového nezůstalo.
- sodae
- Nette Evangelist | 250
Tak „moje“ (i Honza Marek fotil) fotky:
9.Poslední sobota brno 26.9. 2009
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
David Grudl napsal(a):
Taky jsem zvědavej, co bude v úterý? ;)
Budou padat hlavy!… xD
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
sodae napsal(a):
Tak „moje“ (i Honza Marek fotil) fotky:
9.Poslední sobota brno 26.9. 2009
Taky se přidám, i když kvalita je otřesná. :( http://projekty.mujserver.net/…AD%20sobota/
//Edit, klidně to někdo postněte do nějakého hromadného alba. Budu jenom rád.
Editoval honzakuchar (28. 9. 2009 23:26)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Pro vás co jste na Facebooku tak jsem se pokusil otagovat fotky… http://www.facebook.com/album.php?…
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Warden napsal(a):
Pěkné, jen tam máš špatně rok…2008 ;-)
Počkej on není rok 2008? Sem asi něco zaspal… :-) (sotva si zviknu psát 2008 už je tu 2009)
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Jen mě tak napadlo, když nebyla možnost filmování přednášek…nemohl by David a případně ostatní někde vystavit jejich pořednáškové slajdy? Pokud by jim to tedy nevadilo. Já bych se docela podíval a určitě nebudu sám ;-) Díky.
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
Sodae: nač troškařit, ať je obojí, WS a po dvou týdnech i PS.
Editoval enoice (30. 9. 2009 11:56)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Warden napsal(a):
Jen mě tak napadlo, když nebyla možnost filmování přednášek…nemohl by David a případně ostatní někde vystavit jejich pořednáškové slajdy? Pokud by jim to tedy nevadilo. Já bych se docela podíval a určitě nebudu sám ;-) Díky.
Pokud si dobře pamatuju tak Honza Kuchař prezentaci neměl vůbec… Martin Mayer měl takovou prezentace neprezentaci (spíše se zaměřil na interaktivní demo). David měl 4slajdy se zabudovanou podporou WithekPhone (vypnutý iPhone pomocí Whitka ovládal přechody na další slajdy…). Možná Honza Marek měl nějákou prezentaci ale nevím to jsem zrovna s někým vedl diskuzi o něčem jiném…
- washo
- Člen | 88
vrtak-cz napsal(a):
Warden napsal(a):
Pokud si dobře pamatuju tak Honza Kuchař prezentaci neměl vůbec… Martin Mayer měl takovou prezentace neprezentaci (spíše se zaměřil na interaktivní demo). David měl 4slajdy se zabudovanou podporou WithekPhone (vypnutý iPhone pomocí Whitka ovládal přechody na další slajdy…). Možná Honza Marek měl nějákou prezentaci ale nevím to jsem zrovna s někým vedl diskuzi o něčem jiném…
A ja uz se lekl ze jsem o neco prisel… :)