RedHat OpenShift Nette nasazení

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
James07
Člen | 41
+
0
-

Moje aplikace vyžaduje PostgreSQL a tak jsem hledal webhosting s jeho podporou. Tady na fóru jsem našel odkaz, že prý nette funguje výborně na openshift.com, tak že to zkusím. Nahrál jsem requirements checker a všechno je OK.

Smazal jsem tedy requirements checker a nahrál aplikaci, udělal jsem toto:
V git repozitáři z openshift (git clone url-me-aplikace)

1. Nakopíroval všechny soubory z kořenové složky – app, vendor, www, …
  2. v konzoli dal git add .
  3. v konzoli dal git commit -m „deploy“
  4. v konzoli dal git push

Po otevření stránky se mi vyhodí internal server error 500 a nevím co dál s tím. Nemůžu najít log soubory a po zadání v bootstrap.php remote debuggin ip addres na mou, mi to stále vyhazuje ISE 500 a neukáže Tracy

Není tady někdo, kdo pracuje s OpenShiftem a mohl by mi poradit?

Editoval James07 (18. 4. 2015 16:25)

frosty22
Člen | 373
+
0
-

Sice OpenShift neznám, ale první co by mě asi napadlo je, zda jde zapisovat do tempu? Viz http://stackoverflow.com/…on-openshift

chemix
Nette Core | 1310
+
+1
-

Je to uz nejakej patek co @PatrikVotoček udelal tento repozitar : https://github.com/…ud-openshift tak nevim zdali je to aktualni, ale tenkrat to vyresil

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

Siel by som asi takto

1. tu 500 ti zrejme vyhadzuje web server pokial nevidis peknu error page od nette. Ak ano tak je problem v web serveri (check logy servera)
  2. check zapis do log
  3. check zapis do temp
  4. tu uz by sa malo nieco ukazat :)
Matey
Člen | 142
+
0
-

Zdravím,
dnes som vyskúšal openshift a nasadenie nette bolo celkom bezproblémové

• git clone aplikácie
  • nahral som nette
  • pridal marker na composer
  • push

ale čo s config.local.neon? ako ho dostať do aplikácie tak aby o tom nezostala zmienka v gite?
použil som
git add -f config.local.neon
čím som config.local.neon dostal na server aj napriek ignore paravdlu ale stále je to viditelné v gite, ako také niečo riešiť?
doteraz som mal vždy ftp prístup, takže som to pekne ručne nahral

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

připojit a nahrát přes ftp/sftp?

Matey
Člen | 142
+
0
-

@akadlec jasné, v tej chvíli ma nenapadlo, že ssh využijem na sftp pripojenie, ďakujem :)