Prosím pomůže mi někdo obnovit smazanou stránku z Addon portálu?
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Ahoj! Dívám se, že mi někdo smazal dokumentaci k FileDownloaderu. Trochu se zlobím, protože mi o tom nikdo nic nenapsal, ani neřekl a já dokumentaci nikde jinde nemám a teď ji sám potřebuji. Prosím, pomůže mi to někdo obnovit z archivu? Díky!! Honza K.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Czus, před spuštěním nového addons portálu probíhala čistka a „zastaralé“ addony a addony které nemají composer byly odstraněny.
Několikrát šel na autory e-mail s prosbou o aktualizaci. Pokud se tak nestalo bralo se to jako že autor dále addon neudržuje nebo nemá zájem o to aby na novém addons portále byl proto byly odstraněny.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Díky!!! Aktualizuji, založil jsem na to issue a hodlám jej velmi brzo použít, tedy ho čeká aktualizace…
Smazat toto vlákno?
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Převedl jsem ti starý addon na composer https://componette.org/search/?… :-)
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Wow! Cool!
Ta dokumentace se nahrává automaticky z GitHubu, nebo jak to funguje? Rád bych to aktivoval i u MultipleFileUploadu, nechci udržovat dvoje dokumentace.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Ježiš, to je škoda, to by bylo fakt úplně bomba! Tedy na addon portál dám upotávku a github dokumentaci. (kdyby to časem zase zmizelo, ať to zůstane alespoň pohromadě)
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Mimochodem mazání by mohlo být hračka pomocí markdown → html → PHPDom → CSS selector → delete → HTML export
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Asi by nebylo špatné, aby se na URL smazaných doplňků zobrazila informace o tom, že byl smazaný. I na webu nette.org je řada interních odkazů, které vedou na již smazané doplňky.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Možná lepší než smazáno, je archivováno. Tedy již na to nemá kdo co odkazovat, ale je pořád možné to zobrazit?