Prosím pomůže mi někdo obnovit smazanou stránku z Addon portálu?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Ahoj! Dívám se, že mi někdo smazal dokumentaci k FileDownloaderu. Trochu se zlobím, protože mi o tom nikdo nic nenapsal, ani neřekl a já dokumentaci nikde jinde nemám a teď ji sám potřebuji. Prosím, pomůže mi to někdo obnovit z archivu? Díky!! Honza K.

issue: https://github.com/…der/issues/5

voda
Člen | 561
+
+1
-
Patrik Votoček
Člen | 2221
+
+4
-

Czus, před spuštěním nového addons portálu probíhala čistka a „zastaralé“ addony a addony které nemají composer byly odstraněny.

Několikrát šel na autory e-mail s prosbou o aktualizaci. Pokud se tak nestalo bralo se to jako že autor dále addon neudržuje nebo nemá zájem o to aby na novém addons portále byl proto byly odstraněny.

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

PS: addon jsem ti obnovil prosím aktualizuj si ho.

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Díky!!! Aktualizuji, založil jsem na to issue a hodlám jej velmi brzo použít, tedy ho čeká aktualizace…

Smazat toto vlákno?

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
+1
-

Převedl jsem ti starý addon na composer https://componette.org/search/?… :-)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Wow! Cool!

Ta dokumentace se nahrává automaticky z GitHubu, nebo jak to funguje? Rád bych to aktivoval i u MultipleFileUploadu, nechci udržovat dvoje dokumentace.

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Nestahuje protože se mně nechtělo dělat s umazáváním H1 z readme.

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Ježiš, to je škoda, to by bylo fakt úplně bomba! Tedy na addon portál dám upotávku a github dokumentaci. (kdyby to časem zase zmizelo, ať to zůstane alespoň pohromadě)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Mimochodem mazání by mohlo být hračka pomocí markdown → html → PHPDom → CSS selector → delete → HTML export

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Asi by nebylo špatné, aby se na URL smazaných doplňků zobrazila informace o tom, že byl smazaný. I na webu nette.org je řada interních odkazů, které vedou na již smazané doplňky.

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Možná lepší než smazáno, je archivováno. Tedy již na to nemá kdo co odkazovat, ale je pořád možné to zobrazit?