Commity všech nette/* repozitářů pokupě

uestla
Backer | 796
+
+17
-

Ahoj.

Po rozdělení Nette na části už nemůžeme jednoduše sledovat všechny změny z jednoho místa. Tak jsem udělal jednoduchý web, který se dvakrát do hodiny refreshuje…

Třeba vám přijde vhod.

Editoval uestla (22. 6. 2017 20:36)

echo
Člen | 134
+
0
-

@uestla Ten tvůj je hezčí :)

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Hezčí možná, ale 2× denně je fakt dost málo. Kdyby 2× za hodinu, tak budiž…

Btw. proč to nemáš open-source na Githubu? :)

uestla
Backer | 796
+
+1
-

Ahoj.

  • aktualizace 2× do hodiny
  • lepší parsování commit zprávy
  • přidán RSS feed

Editoval uestla (13. 6. 2014 15:14)

uestla
Backer | 796
+
+3
-

Dobrý den.

  • přepsáno do TwiGridu
  • přidána možnost filtrace podle
    • repozitáře
    • autora commitu
    • commit message
enumag
Člen | 2118
+
0
-

@uestla: Hezká hračka. :-) Nebyl bys ochoten uvolnit zdrojáky? Rád bych si udělal vlastní instanci kam bych si přidal i Kdyby a další projekty které sleduju.

David Grudl
Nette Core | 8099
+
+1
-

Boží!

David Grudl
Nette Core | 8099
+
0
-

Btw, u prvního commitu to ukazuje můj avatar, ale nejsem autor, jen commiter.

uestla
Backer | 796
+
0
-

@enumag Já mám strach, že by zas bylo po zveřejnění zdrojáků v álejích nablito :/

@DavidGrudl Není to tak, že jsi autorem mergnutí? Autor commitu, který byl mergnut, je hned pod tím…

redhead
Člen | 1313
+
0
-

Filtrace mi nějak nefunguje :(

David Grudl
Nette Core | 8099
+
0
-

Měl jsem na mysli commit 9222bb0b2

uestla
Backer | 796
+
0
-

@redhead Mně jo, jak se to chová?

@DavidGrudl Díky za upozornění, teď už se vypisují autoři :-)

redhead
Člen | 1313
+
0
-

@uestla Už. Před tím to nedělalo nic (žádná odezva, ani po kliku na tlačítko).

uestla
Backer | 796
+
0
-

Zdravím.

  • změnil jsem jádro, mělo by to teď běhat trochu rychleji, šetří se sosání z GitHub API.
  • taky jsem trochu pososal do historie, nejstarší commit je z roku 2006 :-)

Tak ahoj.

David Grudl
Nette Core | 8099
+
0
-

Čéče kdyby ten avatar byl tak 40×40, asi by se v tom orientovalo lépe.

uestla
Backer | 796
+
0
-

@DavidGrudl Souhlasím.

Ještě jsem přidal filtraci podle datumu.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Jsem se chtěl podívat jak si to vymazlil a vidím jenom pětistovku :(

iguana007
Člen | 970
+
0
-

@FilipProcházka mě to jede ok, zkus znova

uestla
Backer | 796
+
0
-

Byla tam jedna taková chyba, kterou jsem už ale opravil, takže to zatím tak nějak funguje.

ViPEr*CZ*
Člen | 809
+
0
-

Super, je možné doplnit to o RSSko?

Pavel Macháň
Člen | 282
+
0
-

ViPErCZ napsal(a):

Super, je možné doplnit to o RSSko?

To už tam je :) http://nette-commits.mzf.cz/rss

ViPEr*CZ*
Člen | 809
+
0
-

Aha, tak tohle jsem v tu chvíli nezkoušel. Asi by bylo cool dát třeba do patičky RSS ikonku ;-) Díky.

Pavel Macháň napsal(a):

ViPErCZ napsal(a):

Super, je možné doplnit to o RSSko?

To už tam je :) http://nette-commits.mzf.cz/rss

David Grudl
Nette Core | 8099
+
0
-

Úplně dokonalé by to bylo, kdyby title v RSS obsahoval i jméno autora. Naopak nette/ na začátku každé položky zhoršuje čtení, pokud to někdo vidí v užším sloupci (mobil, některé čtečky). V tom yahoo pipe mám cca takovýto formát:

[bootstrap] Configurator::setDebugMode() switches variable 'environment' (dg)
[bootstrap] NetteExtension: added service nette.logger, nette.blueScreen and nette.bar (dg)
[tracy] Debugger: reordered content (dg)
...
uestla
Backer | 796
+
+1
-

@DavidGrudl Nebude vadit, když ten stejný formát použiju taky?

Trošku jsem vylepšil parsování commit zprávy a přidal odkaz na RSS feed do hlavičky. Tak se mějte hezky.

uestla
Backer | 796
+
0
-

Ahoj.

Tak mi to nedalo a pososal jsem to všechno. Snad to bude použitelné i s tak vysokým počtem stránek ;-)

Ať se daří.

Editoval uestla (8. 8. 2014 0:48)

uestla
Backer | 796
+
+1
-

Dobrý den.

  • diffy/patche je možné zobrazit přímo na webu

To je vlastně všechno.

David Grudl
Nette Core | 8099
+
+3
-

A takhle nějak vznikal Github… ;-)

Milo
Nette Core | 1283
+
+2
-

@uestla Je to super, používám :) Malý feedback…

V RSS je posledních 10 commitů pro mě málo. Jeden víkend nejsem online a je to fuč. Nebylo by lepší mít v RSS všechny commity za posledních 30 dní, případně doplnit na počet 10 (nebo 50), když jich bude málo?

A pak to tyrkysové podbarvení commit hashů. Je to asi nevýraznější prvek v tabulce a pořád mi tahá oči, přičemž není skoro vůbec potřeba.

hrach
Člen | 1834
+
-17
-

jako uz jsem to chtel zacit pouzivat, ale ten popup je neuveritelna sracka. a modry button jak rika milo taky. odstran blbosti (jako sorting, etc) a radej pridej faviconu. diky

uestla
Backer | 796
+
+8
-

hrach napsal(a):

… neuveritelna sracka …

Jsi neuvěřitelně roztomilý.


Děkuju za připomínky, snažil jsem se je zapracovat.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

nefungujou ikonky

Font from origin ‚http://bootswatch.com‘ has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No ‚Access-Control-Allow-Origin‘ header is present on the requested resource. Origin ‚http://nette-commits.mzf.cz‘ is therefore not allowed access.

jinak super prace :)

Pavel Macháň
Člen | 282
+
0
-

@uestla Asi by to chtělo nastavit scrollbar viditelný neustále… pokud kliknes na popup (zobrazení diffu) tak to tak divně skočí (nejdřív zmizne a pak se zase ukáže) … FF 31

Každopádně GJ :)

Editoval Pavel Macháň (23. 7. 2014 18:54)

Casper
Člen | 253
+
0
-

@uestla Zavírání popupu na escape by bylo také fajn :)

hrach
Člen | 1834
+
-5
-

uestla napsal(a):

hrach napsal(a):
… neuveritelna sracka …

Jsi neuvěřitelně roztomilý.

to ja vzdykcy ;) prakticky mi jde o to, ze ty proto, abych neco takoveho prohlasil, mam argumenty. bojim se, ze ty jsi pri implementaci na ne nepomyslel.

Proto, aby si nezobrazoval popup:

  • duplikujes kolo, asi sis chtel vyzkout konverzi .patch do html, ok, jako pokus stacilo, hm ;) a ted argumenty:
  • nemas donacitani kontextu – super mush have feature,
  • nemas mobilni responzivni verzi,
  • na githubu muzu primo komentovat radky, i cely commit,
  • plus samozrejme potencial k udrzovani a rozvoji se snizuje, mas to zabugovane, napr. otevreni diffu v novem panelu nema spravne odsazeni.

Idealne bych prohodil link na github s otevrenim popupu. diky za faviconu ;)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

@uestla myslím že je to super. Nechceš do RSS přidat diff stats commitu ?

$ git diff --stat f941659..13bd6e0
 tests/Nette/Templating/FileTemplate.phpt           |   5 +---
 tests/Nette/Templating/expected/FileTemplate.html  | 229 +++-------------------
 tests/Nette/Templating/expected/FileTemplate.phtml | 297 +++-------------------
 tests/Nette/Templating/template.latte              |   7 +++++
 tests/Nette/Templating/templates/general.latte     | 230 ----------------------
 5 files changed, 16 insertions(+), 752 deletions(-)

Upřímně.. web nejspíš používat nebudu (jsem línej používat další službu), ale to RSS se hodí.

@hrach

hrach
Člen | 1834
+
0
-

@FilipProcházka a je to presne tady. Web pouzivat nebudes, protoze nema zadnou pridanou hodnotu vuci RSS. ;) Ja bych ho pouzivat chtel, ale pokud neprojde zmenami, je RSS jediny uzitecny vystup.

Milo
Nette Core | 1283
+
0
-

@uestla Dík za změny. @hrach Na GitHub se dostaneš proklikem přes SHA.

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

@uestla dobrá práce, jen jedna maličkost: odkaz by IMO měli respektovat přidržení Ctrl a kliknutí + kliknutí kolečkem myši – v obou případech by se měl odkaz otevřít v novém tabu a ne v modal popupu

Editoval Michal Vyšinský (24. 7. 2014 13:10)

hrach
Člen | 1834
+
+1
-

@Milo vim, vsak jsem to vyse psal, ze bych to prohodil ;)

Pavel Macháň
Člen | 282
+
0
-

@uestla Bylo by tam možné přidat i nette/tester a nette/deprecated?

Editoval Pavel Macháň (23. 9. 2014 11:10)

uestla
Backer | 796
+
0
-

@PavelMacháň Přemýšlel jsem, jaké všechny repozitáře z rodiny nette/* tam dát, a původně jsem tam chtěl mít jen opravdu ty související s frameworkem jako takovým… Nette Tester považuju za samostatný tool a nette/deprecated nevím, jestli by tam mělo být – nějaký argument?

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
+1
-

+1 pro nette/deprecated, ať je ten přehled commitů kompletní. Ono se tam stejně nic významného dít nebude.

uestla
Backer | 796
+
0
-

Nebude-li se tam nic významného dít, a navíc je-li to nedoporučovaná část frameworku, proč ji tam mít?

mkoubik
Člen | 728
+
+3
-

Podle mě je celkem logické vymezení „to co se ti nainstaluje když requireneš nette/nette“.

Casper
Člen | 253
+
0
-

A náhodou issues všech repozitářů se neplánuje? :)

uestla
Backer | 796
+
+1
-

Díky za připomínky.

Web jsem rozdělil do dvou projektů, jeden pro framework (kam jsem přidal nette/deprecated) a druhý pro tester. S tím došlo i k „rozdělení“ RSS – pro každý projekt.

Eda
Backer | 220
+
0
-

Ahoj.
Díky moc za tenhle webík. Dobrá práce :-)

David Grudl
Nette Core | 8099
+
0
-

Všechny issues vidím zde https://github.com/…issues/repos?…, ale netuším, jestli je to nějak omezené na uživatele.

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

@DavidGrudl jo, to je omezeny jen na tvoje repo, ale tohle funguje nezavisle :)

Editoval matej21 (29. 9. 2014 16:25)