Úprava webu nette.org

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Pustil jsem se do úprav webu nette.org, o kterých jsme diskutovali na poslední Poslední sobotě. Ale nejprve bych věci rád sesumíroval.

• Metadokumentace – vytvořit dokumentaci pro psaní dokumentace (základ je zde https://nette.org/cs/wiki)
  • pod každou stránkou budou komentáře, které uvidí a mohou psát přihlášení uživatelé
  • kromě registrace na fóru bude od pisatelů dokumentace vyžadován souhlas s podmínkami (že text uveřejňují pod CC-BY-SA licencí).
  • u každé stránky bude možno nastavit stav, např. rozpracované, RFC, … (stavy je potřeba vymyslet)
  • a půjde vypsat přehled stránek s určitým stavem
  • přidám upload souborů

Je to vše, nebo jsem na něco zapomněl?

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Ještě se řešilo něco skze docbar… Ale mozkové buňky které měly tu informaci uchovat jaksi chybí. :-(

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Řekl bych, že by neškodilo nějaké věčné přihlášení.

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

Bylo by možné vytvořit někde nějakou WIKI, která by ale nebylou součástí dokumentace – jde mi např. o scénáře k Nettecastům, bylo by fajn, kdyby měl každý možnost ho přečíst a přímo upravit, než se to začne natáčet.

Vytvoříš mi nějakou sekci, nebo se nemusím bát a přímo vytvořit třeba stránku „Nettecast“…? :)

Inza
Člen | 330
+
0
-

Neboj se a vytvoř si stránku nette cast;-) – kluci už udělali podobnou věc s Návrhem rozhraní IMailer, když sem to viděl tak mě málem kleplo;-)…

Já potom udělám někde v koutku odkaz na stránku „komunitní aktivity“ nebo tak něco, kde budou jak ty návrhy tak tvůj koutek na scénaře a whatever kolem Nettecastů, atd… a bůh víc co všechno se ještě najde;-)…

Inza
Člen | 330
+
0
-

Tak Tomiku, byl jsme na tebe hodný a tu sekci jsem ti rovnou vytvořil: https://nette.org/…oj/nettecast Tak je celá tvá a přeji hodně štěstí s její obsluhou…

jasir
Člen | 746
+
0
-

Inza napsal(a):

Tak Tomiku, byl jsme na tebe hodný a tu sekci jsem ti rovnou vytvořil: https://nette.org/…oj/nettecast Tak je celá tvá a přeji hodně štěstí s její obsluhou…

Cau Inzo, hele, možná je občas místo nového příspěvku ten předchozí smazat/editovat… Takhle si občas povídáš sám se sebou… ;-) Jinak teda sleduju tvojí příspěvkovou smršť dneska a – WOW :-D

Inza
Člen | 330
+
0
-

No prostě sem to uvedl to nějakého základního stavu – se omlouvám, ještě nemám nacvičený editační grif – to ale přijde;-)…

blacksun
Člen | 177
+
0
-

Všiml jsem si, že se chystá(al) nějaký přerod stránek nette.org, dnes celý den registruji neměnící se celkem prázdné stránky.

Chci se jen zeptat, jestli náhodou není problém spíš jenom někde u mě, případně kdy se asi dá, Davide, očekávat výsledek :-)

Slibuji, že i nadále budu trpělivý :-)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Je to neprijemne, necekal jsem to, ale behem prevodu databaze se objevil neodkladny ukol.

Inza
Člen | 330
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Je to neprijemne, necekal jsem to, ale behem prevodu databaze se objevil neodkladny ukol.

V pohodě my rádi počkáme a držíme palce:-)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Inza napsal(a):

David Grudl napsal(a):

V pohodě my rádi počkáme a držíme palce:-)

A kdyby bylo jak tak i rádi pomůžeme… :-)