Repair requests
- Inza
- Člen | 330
Do tohoto vlákna pište své připomínky a názory na práci jiných – když někdo něco publikuje v Milnících (milestones) pak to zde můžete okomentovat (ne TAM! – ale zde), můžete říci, kde to má chyby a tak dále… Jak byste to vylepšili, atd. V tomto vlákně prosím pouze reagujte na milníky. Připomínky, které nereflektují žádný milník, patří do Feature requests.
- Inza
- Člen | 330
Nejspíše pro Davida, či pokud to má oprávnění fixnout někdo jiný… – když na /xx/ verzi doku kliknu v menu editace na odkaz na nápověda k wiki syntaxu, tak mě to nabídne vytvoření nové stránky – neboť dotyčná stránka ve jmenném prostoru /xx/ neexistuje – je jen v /cs/ tak jestli by to nešlo nějak poladit…
- romansklenar
- Člen | 655
Mě osvědčil na psaní dokumentace tento Davidův výtvor, podporuje to automtické ukládání, takže můžeš klidně vypnout prohlížeč či pracovat na více věcech najednou.
Akorát tam místo
/---php
$a = array();
\---
musíš psát
/---code php
$a = array();
\---
Editoval romansklenar (16. 4. 2009 19:55)
- Inza
- Člen | 330
romansklenar napsal(a):
Mě osvědčil na psaní dokumentace tento Davidův výtvor, podporuje to automatické ukládání, takže můžeš klidně vypnout prohlížeč či pracovat na více věcech najednou.
Akorát tam místo
/---php
$a = array();
\---
musíš psát
/---code php
$a = array();
\---
Jj. ten výtvor znám;-) – ale má pár nedostatků a už mám skoro napsaný a dokončený jeden takový lepší a celý v Nette;-) – se o něj pak určitě podělím stejným způsobem, jako to udělal David;-)
Jen malá ochutnávka:
- podpora tvých vlastních css stylů
- umí vše co Davidův
- podpora vlastních filtrů
- vylepšené GUI
- a mnoho dalšího, dkončen bude cca za dva týdny max., pravděpodobně dříve…
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Inza napsal(a):
už mám skoro napsaný a dokončený jeden takový lepší a celý v Nette
Bude tam Texyla?
- Inza
- Člen | 330
Jan Tvrdík napsal(a):
Inza napsal(a):
Bude tam Texyla?
Ta už tam je;-) – a taková trošku vytuněná;-)…bude se vám to líbit…;-) Ale už se neptat a nechat se překvapit;-)… Hlavně o tom neříkejte Davidovi, chci mu to věnovat jako překvapení;-)…takže pšššt;-)…
- kravčo
- Člen | 721
I korektor preriekol: trochu by som poopravil informácie o konfigurácii tempDiru vo FAQ >> Jak na adresářovou strukturu
- _Martin_
- Generous Backer | 679
kravco napsal(a):
I korektor preriekol: trochu by som poopravil informácie o konfigurácii tempDiru vo FAQ >> Jak na adresářovou strukturu
Tak planej poplach, co? Chtělo by to některá stará, naktuální témata nadobro smazat.
- o5
- Člen | 416
Inza napsal(a):
Jan Tvrdík napsal(a):
Inza napsal(a):
Bude tam Texyla?
Ta už tam je;-) – a taková trošku vytuněná;-)…bude se vám to líbit…;-) Ale už se neptat a nechat se překvapit;-)… Hlavně o tom neříkejte Davidovi, chci mu to věnovat jako překvapení;-)…takže pšššt;-)…
Tak co bude Inza, Davidovi jsme to nerekli, tak tedka chceme odmenu :D
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Tomik napsal(a):
Už to uploaduješ nějak dlouho, ne? :)
To víš, pomalá linka. :)
- Inza
- Člen | 330
Ne bug je v tom, že nechci dávat online tu verzi, která seká Firefox, nebo mám? Tak jak je? – A na to abych ji předělal potřebuju tak minut – ale díky Whitek aktuálně dvacet minut nemám, ale dneska v noci si je asi najdu – jste natěšení, co?;-)..Tak jo…
A taky bych měl pohnout s tou roadmapou s FAQ…ok ok, jdu na to…buďto dneska v noci nebo zítra ráno to bude.
A i když bych to nestihl tak to uploadnut a můžete se pokusit vyřešit ty bugy vy;-)… mi pomot, ok…