Presentrery ve více složkách

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Mám dotaz zda se dá v nette něják nastavit aby byly presentery vyhledávány/načítány z více složek. Jedná se mi o to že pokud stavím projekty na nette tak sjou části které mají tyto weby úplně stejné (např. administraci) ale některé jsou specifické pro daný web (frontend a různé specialitky které si klient navymejšlí) a aby se mě to lépe udržovalo (dávalo do SVNky) tak bych chtěl ty společné části mít např ve složce {app}/cms/presenters a rozdílné presentery v klasické složce {app}/presenters. Nevím jestli jsem přesně nastínil o co mi jde ale doufám že jo pokud bude potřeba pokusím se nastínit přesněji o co se mě jedná.

Editoval vrtak-cz (2. 5. 2009 19:29)

Ola
Člen | 385
+
0
-

Jo, přesně tohle by se mi taky hodilo, momentálně v tom mam docela bordel ..

Editoval Ola (25. 2. 2009 18:38)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Pokud použiješ nějaký autoloading (např. RobotLoader), tak na umístění nezáleží. Jinak je potřeba použít vlastní PresenterLoader. Třeba poděděný od výchozího.

raistm
Člen | 9
+
0
-

Ted bych to potreboval, kdyz vytvorim vlastni loader kde ho pak nastavim do aplikace?

pmg
Člen | 372
+
0
-
// bootstrap.php
$locator = Environment::getServiceLocator();
$locator->addService('Nette\Application\IPresenterLoader', 'MyLoader');

// jiný způsob
$application = Environment::getApplication();
$application->defaultServices['Nette\Application\IPresenterLoader'] = new MyLoader;
Panda
Člen | 569
+
0
-

Další způsob vede přes config.ini:

service.Nette-Application-IPresenterLoader = MyPresenterLoader
washo
Člen | 88
+
0
-

raistm napsal(a):

Ted bych to potreboval, kdyz vytvorim vlastni loader kde ho pak nastavim do aplikace?

A ty nepouzivas RobotLoader? Proc? Ptam se protoze by me zajimal propad kdy je treba jiny loader.

raistm
Člen | 9
+
0
-

washo napsal(a):

raistm napsal(a):

A ty nepouzivas RobotLoader? Proc? Ptam se protoze by me zajimal propad kdy je treba jiny loader.

Ja nette jeste nemam uplne prozkoumany a na RobotLoader se zatim nekoukal, ale dik za tip, podivam se.