Presentrery ve více složkách
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Mám dotaz zda se dá v nette něják nastavit aby byly presentery vyhledávány/načítány z více složek. Jedná se mi o to že pokud stavím projekty na nette tak sjou části které mají tyto weby úplně stejné (např. administraci) ale některé jsou specifické pro daný web (frontend a různé specialitky které si klient navymejšlí) a aby se mě to lépe udržovalo (dávalo do SVNky) tak bych chtěl ty společné části mít např ve složce {app}/cms/presenters a rozdílné presentery v klasické složce {app}/presenters. Nevím jestli jsem přesně nastínil o co mi jde ale doufám že jo pokud bude potřeba pokusím se nastínit přesněji o co se mě jedná.
Editoval vrtak-cz (2. 5. 2009 19:29)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Pokud použiješ nějaký autoloading (např. RobotLoader), tak na umístění nezáleží. Jinak je potřeba použít vlastní PresenterLoader. Třeba poděděný od výchozího.
- raistm
- Člen | 9
washo napsal(a):
raistm napsal(a):
Ted bych to potreboval, kdyz vytvorim vlastni loader kde ho pak nastavim do aplikace?
A ty nepouzivas RobotLoader? Proc? Ptam se protoze by me zajimal propad kdy je treba jiny loader.
Ja nette jeste nemam uplne prozkoumany a na RobotLoader se zatim nekoukal, ale dik za tip, podivam se.