Weby/Služby/Portály postavené na nette
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Czus,
Na úvodní stránce nette máme sice ukázku webů postavených na nette ale
už nějáký čas se tam vyskytuje pouze web bomba.cz a tak by mě zajímalo
jestli je ještě někde nějáký seznam těchto webů… Pokud ne tak ho
můžeme vytvořit zde v tomto fóru…
Editoval vrtak-cz (2. 5. 2009 19:26)
- Jod
- Člen | 701
No môžme to sem nahádzať.
Moje práce:
Prieskum názorov zamestnancov západoslovenskej energetiky
Testovanie jedneho pokusu o cms :)
(nette + dibi)
V novej práci už prehováram aby sme prešli na nette =)
Editoval Jod (11. 2. 2009 10:38)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Ten AD REAL vypadá výborně. Můžeš mi poslat info sem včetně všech zmíněných bodů?
- _Martin_
- Generous Backer | 679
Byl by zájem i o stránky DDM Praha 6? Uznávám, že oproti AD REAL se nepyšní tolika Nette vychytávkami, tak se jen ptám =)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
No samozřejmě! Vůbec nejde o vychytávky. Jde o to demonstrovat, že framework někdo používá.
- Etch
- Člen | 403
_Martin_ napsal(a):
Byl by zájem i o stránky DDM Praha 6? Uznávám, že oproti AD REAL se nepyšní tolika Nette vychytávkami, tak se jen ptám =)
Nevím jestli si i autorem CSS nebo jestli o tom nevíš, proto ti to sem napíši. V prohlížeči Google Chrome se zobrazují odrážky u seznamů i tam kde by neměly. Přikládám screenshot
- _Martin_
- Generous Backer | 679
Etch napsal(a):
Nevím jestli si i autorem CSS nebo jestli o tom nevíš, proto ti to sem napíši. V prohlížeči Google Chrome se zobrazují odrážky u seznamů i tam kde by neměly. Přikládám screenshot
Ahoj, díky za upozornění, nicméně brzkou nápravu neslibuji – když už se web zobrazí shodně v IE 6,7,8, Opeře 6.x i 10 a v trojkovým Firefoxu, objeví se na scéně NOVÝ a LEPŠÍ prohlížeč Google Chrome – a já se jen děsím, kolika různými způsoby se dá ještě rendrovat jeden a ten samý kód…
P.S. Účelem tohoto komentáře není vyvolání flameware ohledně toho, zda je klikva výživnější, než čokoláda, zda musím mít ve špajzu klikvu i čokoládu zároveň, a dokonce ani toho, zda by v každém obchodě měli prodávat klikvu i čokoládu za stejnou cenu a ve stejném balení.
- veena
- Člen | 98
Jod napsal(a):
No môžme to sem nahádzať.
Moje práce:Prieskum názorov zamestnancov západoslovenskej energetiky
Testovanie jedneho pokusu o cms :)
(nette + dibi)
V novej práci už prehováram aby sme prešli na nette =)
Kolik může stát tahle romantika? A je tam internet?
http://www.adreal.sk/…-na-liptove/