Jak změnit detekci persistentních parametrů

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Potřeboval bych změnit způsob detekce persistentních parametrů, protože mi již na druhém hostingu nefungují dokumentační komentáře a tentokrát to prý nehodlají řešit. Jde to jinak než sáhnutím do zdrojáku nette?

phx
Člen | 651
+
0
-

Nevim jak na to, ale asi by slo realizovat detekci na zpusob implementovani nejakeho rozhrani, ktere by melo metodu getPersistentAtributName(), ktera by vracela pole nazvu persistentnich atributu tridy.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Změnit by to určitě šlo, ale žádné snadné řešení mě nenapadá, takže to asi nebude tak hned.

Samozřejmě bych ti doporučil změnit hosting, i když chápu, že to může být problematické, na druhou stranu se to obvykle jeví složitější, než to ve skutečnosti je. Pokud to ale není průchozí, bude to chtít nějak upravit třídu PresenterHelpers nebo Annotations…

paranoiq
Člen | 392
+
0
-

dokumentační komentáře by mohl načítat RobotLoader při vyhledávání tříd a ukládat do cache společně s nimi

Editoval paranoiq (5. 1. 2009 23:58)

sairon
Člen | 32
+
0
-

Změnit hosting zas takový problém asi nebude, ale ne vždy má člověk možnost a vůli obětovat ty finanční prostředky. Přece jenom nějaký solidní hosting vyjde tak na tisícovku na rok, a to pro mě, jakožto pro studenta, bývá občas problém. Pokud ale ten hosting je pro nějaký komerční projekt, dalo by se to nějak zakomponovat do jeho rozpočtu :)

Nicméně důvod, proč vlastně píšu – možná by nebylo od věci někde (v obecné diskuzi?) založit téma, kde by se utvořil nějaký seznam hostingů a jejich kompatibilita s Nette, protože, jak vidno, jen správná verze PHP nezaručí 100% funkčnost…

romansklenar
Člen | 655
+
0
-

sairon napsal(a):

Nicméně důvod, proč vlastně píšu – možná by nebylo od věci někde (v obecné diskuzi?) založit téma, kde by se utvořil nějaký seznam hostingů a jejich kompatibilita s Nette, protože, jak vidno, jen správná verze PHP nezaručí 100% funkčnost…

Založeno, můžete přispívat se zkušenostma.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

paranoiq napsal(a):

dokumentační komentáře by mohl načítat RobotLoader při vyhledávání tříd a ukládat do cache společně s nimi

To je dobrý nápad, ale chce to udělat jinak.

Honzo, můžeš vyzkoušet, jestli ReflectionClass vrací správné getFileName()?