Reference na hosting cesky-hosting.cz

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
PavelJurasek
Člen | 39
+
0
-

Zdravím,
rád bych se zeptal, zda má někdo s tímhle hostingem zkušenosti, jestli tam nette v pořádku běží, jaký je servis atd.? Nyní jsme na savaně, kde nám toho moc nechybí, krom pár drobností, ale rádi bychom zkusili i něco jiného. Jaký jiný hosting případně zvolit?

Díky

Keksa
Člen | 23
+
0
-

Na Wedos mi jedou dva weby na Nette, plus tam máme VPSko a zatím naprosto bez problémů a když náhodou něco malého, tak podpora ochotně poradí. :) A ty ceny jsou naprosto bezkonkurenční. S cesky-hosting.cz bohužel zkušenosti nemám.

pekelnik
Člen | 462
+
0
-

shit

Editoval pekelnik (27. 7. 2012 21:46)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Pokud pro tebe není tím nejdůležitějším kritériem cena tak ti doporučím Hosting Blueboard a WebSupport.

jtousek
Člen | 951
+
0
-

@Patrik Votoček: Jaké mají výhody oproti Wedosu?

Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Na cesky-hosting.cz mi bezi 2 aplikace s nette a ten hosting je absolutne nanic. Bezi mi tam pouze z duvodu, ze klient tam mel hosting jiz predplacen a nechtel ho menit. Pokud mas navyber doporucuji se mu velikym obloukem vyhnout!

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Dopuručuji buďto Blueboard (osobní přístup, kluci sami vyvíjí v Nette) nebo Wedos (cena, administrace, všechno perfektní)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

jtousek napsal(a):

@Patrik Votoček: Jaké mají výhody oproti Wedosu?

Co se týká Blueboardu tak: GIT deployment, osobní přístup, kluky můžeš občas potkat na PoSobotách nebo na nette jabberu, a samy dělají v Nette takže s Nette není žádný problém.

Co se týká Websupportu tak: Memcache, Varnish, PHP 5.4, promakaná administrace, kluky můžeš občas potkat na PoSobotách nebo na nette jabberu, a fakt fanatický support v kterou koli hodinu (posledně jsem dostal odpověď do 3min někdy ve 4 ráno…)

jtousek
Člen | 951
+
0
-

@Patrik Votoček: To zní dobře, díky! :-)

PavelJurasek
Člen | 39
+
0
-

Všem díky za rady, kouknu se na ně podrobněji a některý z nich teda zkusím. Díky