Neexistující routa která exituje
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Czus,
Mám menší problém.
Pokud mě na stránky přistoupí uživatel a není přihlášen přesměruju ho
na přihlašovací formulář.
Jenomže nette hlásí:
InvalidLinkException
No route for Auth:Login:form()
I přes to že v bootstrap mám:
$router = $application->getRouter();
$router[] = new Route("", array('module' => "Profile", 'presenter' => "Default", 'action' => "default", ));
$router[] = new Route("<lang>/", array('module' => "Profile", 'presenter' => "Default", 'action' => "default", ));
$router[] = new Route("<lang>/singin/", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Login", 'action' => "form", ));
$router[] = new Route("<lang>/logout/", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Login", 'action' => "logout", ));
$router[] = new Route("<lang>/change-email", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Login", 'action' => "changeMail", ));
$router[] = new Route("<lang>/registration", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Login", 'action' => "register", ));
$router[] = new Route("<lang>/change-password", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Edit", 'action' => "changePassword", ));
$router[] = new Route("<lang>/change-mail", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Edit", 'action' => "changeMail", ));
$router[] = new Route("<lang>/register", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Register", 'action' => "default", ));
$router[] = new Route("<lang>/activation/<login>/<key>/", array('module' => "Auth", 'presenter' => "Register", 'action' => "activation", ));
Používám revizi 132
Editoval vrtak-cz (1. 12. 2008 20:20)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Parametr <lang>
je povinný a zřejmě při tvoření
odkazu není nijak specifikován.