Defaultní nastavení class pro label

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
BigCharlie
Člen | 283
+
0
-

Napadá někoho způsob, jak si upravit formulář tak, aby standardně generoval label s nějakou třídou?

Zkusil jsem

$renderer->wrappers['label']['class'] = 'myClass';

což bohužel nefunguje. Upravit renderer mi připadá jako poněkud těžkotonážní řešení.

V současné chvíli to obcházím takto:

$renderer = $this->getRenderer();
$renderer->wrappers['label']['container'] = 'span class="myClass"';

To funguje, ale neexistuje nějaký elegantní a prostý způsob, který mě nenapadl?

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Fakt něco takového potřebuješ? ;)

BigCharlie
Člen | 283
+
0
-

No obvykle se to řeší tak, že se upraví CSS, že ;-)

Já jsem na to narazil tak, že jsem si stáhnul Twitter Bootstrap a zkouším si s ním hrát.

Ten má i třídy pro prvky formuláře (konkrétně koukám na horizontal form). A když:

• nemám potřebu vykreslovat formulář ručně,
  • a nechce se mi vrtat se v CSS, které jsem si stáhnul proto, abych se v něm nemusel moc vrtat,

hledám řešení v nette. A tam jsem zjistil, že renderer to „umí“ pro některé prvky a pro některé ne. Konkrétně jsem nenašel textarea a label. Tak jsem si říkal, že jsem možná něco minul.

Takže odpověď zní: v zásadě nepotřebuju, ale stejně mě to zajímá ;-p

BigCharlie
Člen | 283
+
0
-

tak jsem ještě našel HosipLanovo udělátko, ale myslím, že to taky není určeno přesně pro tento případ, kdy chci standardně vykreslovat všechny prvky „jinak“.

Pletu se?

Edit: Podle všeho pletu, co víc, HosipLan to evidentně dělal právě pro Twitter Bootstrap. Achjo, kam jsem dal oči, že jsem to přeskočil?

Editoval BigCharlie (5. 4. 2012 21:24)