Sandbox: Co takhle použít CSS framework?
- nanuqcz
- Člen | 822
Myšlenka
Kdo z vás při tvorbě jakékoli aplikace postavené na Nette použil jeho základní vzhled? Zatím jsem takovou aplikaci neviděl. Viděl jsem už ale aplikace postavené na Twitter Bootstrap, nebo Blueprint CSS frameworku.
Nápad
Má základní vzhled sandboxu nějaký smysl? Nebylo by lepší sandbox postavit třeba na Bootstrap frameworku? Přijde mi to pro start projektu daleko použitelnější.
Pozn.: V Sandboxu už je použit Adminer a jQuery. Kvalitního software třetích stran (což Bootstrap je), bych se tedy nebál.
Názory, nápady, kritika? :-) Díky
- nanuqcz
- Člen | 822
David Grudl: Tím jsem myslel základní vzhled Sandboxu.
A proč bych ho měl používat? Kdyby byl základní vzhled Sandboxu postaven například na Bootstrapu, tak kvůli ulehčení práce. Prostě nahraju na server Sandbox a můžu hned vyvíjet přehlednou aplikaci. Nemusím se starat o nějaké styly, o tvorbu CSS layoutu (aby menu sodkazy bylo vlevo, aby HTML tabulky s výstupními daty byly hezké a přehledné apod.), nemusím hledat ani stahovat žádný Starter template.
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
to je nakopírování 4 souborů a přidání 2 řádků do
@layout.latte
takový problém?
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
@nanuqcz: uznávám… nicméně kolik lidí používá TW Bootstrap a kolik lidí jQuery? Resp. přesněji kolik lidí by ten bootstrap ze sandboxu umazávalo a kolik lidí umazává jQuery?
- nanuqcz
- Člen | 822
nicméně kolik lidí používá TW Bootstrap a kolik lidí jQuery?
Ale jinak Nette by si mělo držet nějaký svůj vizuální styl, takže –1
Nebo pokud by Bootstrap byl použit, tak bych rozhodně očekával drobnou úpravu aktuální stylu pro Bootstrap.
Se vším souhlasím. Tohle vlákno jsem založil spíše jako námět na zamyšlení typu „O něco takového by se dal Sandbox v budoucnu vylepšit“. A taky zjistit, jestli se to zdá ostatním stejně super, jako mě :-) I když mě by Bootstrap v Sandboxu potěšil, nechci to nijak přehnaně prosazovat.