nPress – další cms na nette

před 5 lety

zbytovsky
Člen | 18
+
0
-

nPress – další cms na nette :-)

Jako většina lidí tady i já jsem napsal vlastní CMS a už se dostalo do stavu, kdy myslím, má co nabídnout.

Mým hlavním cílem byl systém na (menší) multi-jazyčné webíky s obrázky a dalšími médii, který bude pro uživatele dostatečně intuitivní. Doteď jsem stavěl na Wordpressu&spol, ale to se člověk skoro stydí v tom klienta něco učit :-)

V textech stránek je možné využívat „np-makra“ pro zobrazení dynamického obsahu a ve WYSIWYGu mohou být zastoupeny obrázkovými controly. Každá stránka pak má napříč jazyky sdílené přílohy, ze kterých se dá snadno vytvořit galerie. Obecně mi přijde trochu matoucí rozdělení na moduly na úrovni administrace. Snažil jsem se tedy nabídnout uživateli možnost přímo editovat ve výsledné struktuře webu – na příslušných stránkách pak třeba s kontaktním formulářem, atd.

Narozdíl od jiných CMSek zde na fóru to moje má dost lamáckou architekturu, resp. spíše žádnou nemá a tak je dost na štíru s rozšiřitelností. Kdyby někdo měl zájem o nějaké spojení, byl bych tomu docela nakloněn :-)

Budu rád za každou zpětnou vazbu!

před 5 lety

Filip Procházka
Moderator | 4694
+
0
-

Ale první opensource CMS na Nette, které neslibuje ale funguje! Když pominu fakt, že některé věci nejsou zrovna předpisové, tak dobrá práce! :)

před 5 lety

petak23
Člen | 12
+
0
-

Chcel som vyskúšať tento CMS na localhost-e, ale ladenka mi vypisuje nasledujúcu chybu:

InvalidStateException

Ambiguous class 'ArrayWithDefault' resolution; defined in C:\wamp\www\npress\app\components\NpFiles\ArrayWithDefault.php and in C:\wamp\www\npress\app\AdminModule\presenters\PagesPresenter.php.

Stiahol som si verziu: 0.5-rc (2012/05/25) priamo z http://npress.info/download a upravil podľa postupu v readme.txt. Na localhost-e som ho nakopíroval do podadresára /npress. Kde je chyba?

před 5 lety

Honza Kuchař
Člen | 1641
+
0
-

Vypadá skutečně skvěle! Určitě nad ním zkusím něco vytvořit. ;-)

před 5 lety

ic
Člen | 411
+
0
-

petak23 napsal(a):

Chcel som vyskúšať tento CMS na localhost-e, ale ladenka mi vypisuje nasledujúcu chybu:

InvalidStateException

Ambiguous class 'ArrayWithDefault' resolution; defined in C:\wamp\www\npress\app\components\NpFiles\ArrayWithDefault.php and in C:\wamp\www\npress\app\AdminModule\presenters\PagesPresenter.php.

Stiahol som si verziu: 0.5-rc (2012/05/25) priamo z http://npress.info/download a upravil podľa postupu v readme.txt. Na localhost-e som ho nakopíroval do podadresára /npress. Kde je chyba?

Teď jsem zkoušel stejný postup a všechno mi funguje…
Ve verzi 0.5-rc se ale nikdy nevyskytuje předmětný soubor C:\wamp\www\npress\app\components\NpFiles\ArrayWithDefault.php

Ten je až v nových zatím nevydaných verzí, nedošlo tedy k nějakému náhodnému překřížení verzí (část souborů z nové, část ze staré) v lokální složce?

Zápatí

Hostováno na e-infrastruktuře CESNET. Děkujeme za podporu sdružení CESNET, z.s.p.o.