Jake bylo skoleni?
- krissott
- Člen | 48
Ahoj,
skoleni bylo super. Dovedel jsem se hodne novych veci a hlavne jsem si vyjasnil
vsechny nejasnosti.
Mel jsem pripraveno plno otazek, ale jak David postupne pokracoval ve vykladu,
tak mi nakonec snad zadna otazka nezbyla.
Ve finale nam David ukazal jak dela aplikaci v Nette primo on. Zeptal se nas co
bychom si udelali za aplikaci, takze to nemel pripravene. Byl to docela mazec,
jen skoda ze jsme nemeli vice casu.
Myslim si, ze by nebylo vube spatne udelat jeste takovy jednodenni workshop
pro pokrocile, co uz nepotrebujou moc teorii, ze bychom si vymysleli nejake dve
aplikace a nakodovali je. Podle me se takhle clovek nejvice nauci. Navic David
i u toho kodovani vse vysvetloval, takze by neco takoveho nebylo vubec
spatne,jen jestli se sezene dost zajemcu no.
Samozrejme na to clovek prijde casem sam,ale takhle by usetril hodne casu.
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
Bylo to velmi dobré. Pro příště bych doporučil dělat buď třídenní školení, nebo základy ve dvoudenním a jednodenní (třeba i dvoudenní) nadstavbu. Během dvou dnů se ani tak malý (=čistý, efektivní) nestihne dobře probrat.
Každopádně díky Dave za skvělé akce, obě ;)
- romansklenar
- Člen | 655
Školení stálo za to, ikdyž v Nette už nějakou chvilku dělám, ujasnil jsem si pár věcí, které mi zatím nebyly úplně jasné, nebyly v řešené na fóru ani v dokumentaci nebo nejdou tak snadno vyčíst z kódu, nebo jsem prostě jen využíval pětinu jejich možností. Moje poznámky nakonec naboptnaly na nějaké 4 A4ky.
Rád tyhle věci doplním do dokumentace, pokud David dovolí :) (myslím tím, aby si lidi neřekli proč jít na školení, když to bude v dokumentaci).
Na školení byla fajn přátelská atmosféra, bylo fajn vidět některé známé tváře a poznat nové tady z fóra, popít a pokecat atd :)
Pokud se bude plánovat nějaký pokročilejší kurz nebo „slet přátel nette“ tak se rád (pokud to peněženka dovolí) znovu zůčastním ;)
- kravčo
- Člen | 721
romansklenar napsal(a):
Školení stálo za to, ikdyž v Nette už nějakou chvilku dělám, ujasnil jsem si pár věcí, které mi zatím nebyly úplně jasné, nebyly v řešené na fóru ani v dokumentaci nebo nejdou tak snadno vyčíst z kódu, nebo jsem prostě jen využíval pětinu jejich možností. Moje poznámky nakonec naboptnaly na nějaké 4 A4ky.
Ja to vidím podobne, s väčšinou vecí, ktoré sa na školení preberali som sa pri skúmaní Nette stretol, ale práve školenie tomu dalo nadhľad a vyplnilo medzery a nejasné miesta, a naviac ukázalo možnosti o ktorých som ani netušil :)
krissott napsal(a):
Myslim si, ze by nebylo vube spatne udelat jeste takovy jednodenni workshop pro pokrocile, co uz nepotrebujou moc teorii, ze bychom si vymysleli nejake dve aplikace a nakodovali je. Podle me se takhle clovek nejvice nauci. Navic David i u toho kodovani vse vysvetloval, takze by neco takoveho nebylo vubec spatne,jen jestli se sezene dost zajemcu no. Samozrejme na to clovek prijde casem sam,ale takhle by usetril hodne casu.
Za jednodenný praktický workshop sa prihováram tiež.
enoice napsal(a):
Každopádně díky Dave za skvělé akce, obě ;)
Veru, veru. Verím, že aj z toho sa stane tradícia :)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Díky za pozitivní ohlasy! (můžu je zkopírovat na skoleniphp.cz?) Sám si nějakých nedostatků vědom jsem, nakonec probírali jsme to v hospodě. Je fajn, že většina mi potvrdila, že tři dny by byly optimální, a o to komplikovanější je sestavit program na jednodenní školení.
krissott napsal(a):
Myslim si, ze by nebylo vube spatne udelat jeste takovy jednodenni workshop pro pokrocile, co uz nepotrebujou moc teorii, ze bychom si vymysleli nejake dve aplikace a nakodovali je. Podle me se takhle clovek nejvice nauci. Navic David i u toho kodovani vse vysvetloval, takze by neco takoveho nebylo vubec spatne,jen jestli se sezene dost zajemcu no.
S tim souhlasim. Jen jak se znám, bude mi příprava trvat zase čtvrt roku. Ale do té doby by se mohlo dostatek zájemců najít.
romansklenar napsal(a):
Rád tyhle věci doplním do dokumentace, pokud David dovolí :) (myslím tím, aby si lidi neřekli proč jít na školení, když to bude v dokumentaci).
Jasně, doplň, budu jen rád. „Zatajovat informace a tahal lidi na školení“ v byznysplánu nikde nevidím :-))