NetBeans 7 a obarvení config.neon
- semtex.989
- Člen | 75
Bohužel se mi na fóru nepodařilo zjistit, zda lze docílit obarvení neon syntaxe, jak ukazuje Ondřej Brejla – https://forum.nette.org/…ework-plugin?p=7
Pokud v options – misc – files registruju příponu neon jako text/x-yaml, tak mi to v config.neon akorát podtrhne odkaz v commentu, což je dost málo :/. Zkošel jsem pro yaml měnit barvení syntaxe, ale neprojevilo se to, takže soudím, že nefunfuje asociace.
Mám Nb 7.0.1 a aktuální NF plugin 1.2. – setkal se s tím někdo? (s tím problémem)
Editoval semtex.989 (19. 12. 2011 23:18)
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Minulý týden jsem udělal základní Neon coloring pro NetBeans. Modul je v oficiální repozitoři, tzn je dostupný v 7.2 dev buildu. Pro 7.1 budu dělat backport a na plugin portál vypustím samostatný modul. Vzhledem k posunutí 7.1 stable releasu se vyrobení samostatného modulu taky o pár dní protáhne (rozuměj, moc se mi nechce vypouštět modul pro verzi, která ještě oficiálně neexistuje ;-)
- 2bfree
- Člen | 248
Parádní práce, děkuji mnohokrát za dobře odvedenou práci. Narazil jsem však na jeden „nedostatek“
services:
authenticator:
class: Nette\Security\SimpleAuthenticator
arguments:
-
test: test
nebo
services:
authenticator:
class: Nette\Security\SimpleAuthenticator
arguments: [[
test: test
]]
V obou dvou případech se jedná o korektní neon konfiguraci, ale v obou dvou případech se zvýrazňovač syntaxe tváří, že je definice pole v poli argumnents neplatná.
- Rellik
- Člen | 104
Chtěl sem si plugin taky nainstalovat, ale bohužel mi to nějak nejde. Při pokusu o instalaci na mě vyskočí hláška:
Nějaký zásuvný modul požaduje jiný NB JUnit aby mohl být nainstalovaný.Zásuvný modul NB JUnit je požadovaný ve verzi >= 1.71, zatímco používáte verzi 1.68.1. Následující zásuvný modul je ovlivněný: PHP Nette Framework
A jde instalaci pouze zrušit. Jak to zprovoznit?