BasePresenter – nevie nájsť existujúcú šablónu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Peppy
Člen | 137
+
0
-

Mám BasePresenter, ktorý obsahuje prepísanú metódu formatTemplateFiles(), bohužiaľ Nette nevie nájsť zadaný súbor (aj keď existuje) a vyhadzuje BadRequestException(…)

// EDIT:

$stylesDir = $this->context->httpRequest->url->baseUrl . "/public/themes";
  $website = $this->context->params['website'];
    $style = $website['style'];
     $path = "$stylesDir/$style/templates";

     Nette\Diagnostics\Debugger::barDump($path);
     $name = str_replace(":", "\\", $this->name);
return array("$path/".$name."_".$this->view.".latte");

Toto je obsah metódy. Je možné, aby bol na vine Apache? Trochu som sa hral s nastavením viditeľných zložiek…Čo vracia pomocou URL zložku. Možno by to trebalo prepísať (aby to nešlo cez URL)…

Editoval Peppy (7. 7. 2011 18:12)

22
Člen | 1478
+
0
-

Děkujeme za sdělení.. moje Nette vyhledává zatím skvěle.

Editoval 22 (7. 7. 2011 18:10)

Peppy
Člen | 137
+
0
-

áno už to pracuje, nešiel som cez URL ale cez paths…

22
Člen | 1478
+
0
-

co to má umět? vypadá to nějak divně…

Peppy
Člen | 137
+
0
-

Iba zmena diru na niečo také:
http://myweb.com/public/themes/default/templates/CMS/FrontEnd/Mainpage_default.latte
Dlhá to cesta, ale je to aspoň čistejšie…

Felix
Nette Core | 1190
+
0
-

Peppy napsal(a):

Iba zmena diru na niečo také:
http://myweb.com/public/themes/default/templates/CMS/FrontEnd/Mainpage_default.latte
Dlhá to cesta, ale je to aspoň čistejšie…

to je podle me docela zbytecny.. co ti v tom prijde cistejsi?

22
Člen | 1478
+
0
-

to snad není nutný ne? setLayout() a jak udělat modul v Nette apod. znáš?

Peppy
Člen | 137
+
0
-

Tak useri to nevidia. Všetko za default/ nik neuvidí :) setLayout() ? Nepoznám. Takže useri majú možno tak akurát vidieť po: http://localhost/public/themes/default/js/ …

Človek normálne aby vedel argumentovať na vaše zvyklosti…

Editoval Peppy (7. 7. 2011 19:17)

22
Člen | 1478
+
0
-

Uživatel je jedna věc, ale pokud to někdo někdy po tobě bude muset opravovat, aby tě nechtěl zabít. :-) Myslím, že ty vůbec framework nepotřebuješ..

Editoval 22 (7. 7. 2011 19:22)

Peppy
Člen | 137
+
0
-

Potrebujem asi psychiatra, že?? Prečo by to nemohlo byť mimo zložky „app“ ? Vidno, že ste v živote nevideli phpBB…Proste štýl je „portable“ to znamená, všetko bude v zložke napr. SuperStyle. tam budú aj templaty, od ktorých to závisí taktiež.

Editoval Peppy (7. 7. 2011 19:52)

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

22: Pred kazdym prispevkem si opakuj: https://forum.nette.org/…iky-validaci#… :-)) vazne Tvoje odpovedi vyznivaji dost svrchovane, doufam, ze to neni tvuj cil ;)