Problem s vice dotazy …

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
be-online
Člen | 50
+
0
-
$database = new Nette\Database\Connection('mysql:host=localhost;dbname=projecto', 'root', null);
            $this->template->item = $database->table('sections')->order('url');
            $this->template->sections = $database->table('sections')->order('rank');

prvni dotaz se vubec neprovede , ani v DebuggerBaru se nevypise … co s tim ?

UPDATE: Po chvilce laborovani … prvni dotaz se neprovede , druhy naopak ano – i se vypise v Ladence … pokud druhy dotaz odstranim – prvni se stejne neprovede …

Editoval be-online (28. 6. 2011 14:45)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

To je v pořádku ne? Vykonat by se měl, až z něj v šabloně budete číst data. Je to lazy.

be-online
Člen | 50
+
0
-

v sablone pouzivam {$item->description} a ladenka mi hodi error :)

Prave, ze je mi divny, ze se ani neukaze v tom debuggeru … a klidne mi tykej ;)

Nette\MemberAccessException

Cannot read an undeclared property Nette\Database\Table\Selection::$description

Editoval be-online (28. 6. 2011 12:49)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

To vypadá na nějaký bug v Nette, zkus aktualizovat.

Protože jsem si myslel, že se bavím s „firmout“ né „člověkem“ :) Ten nick a avatar dost matou.

be-online
Člen | 50
+
0
-

Mam nejnovejsi stable verzi … takze mam pouzit DEV verzi ?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Nejnovější stable? tzn 0.9.7? Použil bych beta a nebál bych se nightly.

be-online
Člen | 50
+
0
-

dev verze to same …

UPDATE: Sorry spatne vyjadreni proste jsem pouzil 2.0beta + nightly build … oboji bez uspechu to same

Editoval be-online (28. 6. 2011 14:32)

hrach
Člen | 1834
+
0
-

Prvni dotaz vraci „pole“, pokud chces jen jeden zaznam, musis pridat nejaky get/fetch.

be-online
Člen | 50
+
0
-

???

ale ja nechci jen jeden zaznam …

a hlavne resime tu, ze PRVNI dotaz nevraci VUBEC nic …

heekon
Člen | 28
+
0
-

tak zkus udelat ciste query u toho prvniho prikladu, zda to se povede

SELECT * FROM sections ORDER BY url

pak by to byla pravdepodobne chyba v Nette

hrach
Člen | 1834
+
0
-

Jestli to hazi Cannot read an undeclared property Nette\Database\Table\Selection::$description tak to asi Nette\Database\Table\Selection vraci…

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

nemelo by to byt {$item[0]->description} ? (jen hadam nekamenujte me)