Code Migration a jeho spusteni

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
saimons
Člen | 293
+
0
-

Tyjo, ted si pripadam jako uplnej blbec, ale jakym zpusobem spustim tools/Code-Migration/migrate-53.php abych tam dostal ty parametry? To zadam normalne do url prohlizece, nebo se to musi volat nak z php?

Nox
Člen | 378
+
0
-

v konzoli

cd blabla/Code-Migration

php migrate-53.php -d cesta

Editoval Nox (1. 6. 2011 16:59)

saimons
Člen | 293
+
0
-

Aha, no a treba pod Windowsama na localhostu (Wamp)?

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

uplne stejne

saimons
Člen | 293
+
0
-

Jako pres prikazovou radku cmd nebo pres neco z wampu (tam jsem nic jako konzole nenasel)? Pres cmd to nejde, to nezna prikaz php. (Win7)

Nox
Člen | 378
+
0
-

Start>Spustit/Run> „cmd.exe“
pomocí cd najedeš do příslušné složky a dáš php nazevskript.koncovka argumenty viz výše

Jo bacha ten skript má koncovku *.phpc z nějakého důvodu

Nalezení php ⇒ musíš mít cestu do složky PHP zahrnutou v PATH (systémová proměnná)

Editoval Nox (1. 6. 2011 17:49)

saimons
Člen | 293
+
0
-

Nalezení php ⇒ musíš mít cestu do složky PHP zahrnutou v PATH (systémová proměnná)

Aha tak to bude asi ono.. jdu to zkusit diky.

Editoval saimons (1. 6. 2011 17:54)

mordare
Začátečník | 117
+
0
-

PArdon. asi tu ted budu teda za opravdoveho anti-talenta. Ale jak mám spustit ten script. Přesněji jak to mám udělat aby mi tam fungoval ten příkaz php.

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

@mordare: Pokud pouzivas Windows, tak musis najit, kde mas nainstalovane PHP (pokud mas napriklad WAMP, tak to bude neco jako: C:\wamp\bin\php\php5.3.5\php.exe) a pridej si tuto cestu do PATH (vysvetleni vyse)