DIBI Profiler – nefunguje debug bar

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lupo112
Člen | 11
+
0
-

nejak mi to nefunguje, debug bar sa zobrazuje, ale nepribudol dibi panel…

Nette 2.0dev 2011–04–13
dibi 1.5rc

v config.neon mam db.profiler = TRUE v boostrape je dibi::connect(Environment::getConfig(‚db‘)); pred aplication->run v presentery mam dibi::query(‚SELECT * FROM [users]‘);

zabudol som na nieco? alebo BUG???

Ani
Člen | 226
+
0
-

Koukni se do toho profileru, jestli tam máš v konstruktoru správý namespace vzhledem k té verzi nette.

lupo112
Člen | 11
+
0
-

ok, vyriesene, diky moc

washo
Člen | 88
+
0
-

Jak zapnout profiler dibi v debugbaru v php5.2?

PHP 5.2.17
Apache/2.2.19 (Win32) PHP/5.2.17
Nette Framework 2.0-beta (revision f2ae1ce released on 2011–06–22)

Editoval washo (23. 6. 2011 15:21)

22
Člen | 1478
+
0
-

zkus do serveru pošeptat:

	profiler: true

jestli to nezabere, zkusto napsat do configu..

washo
Člen | 88
+
0
-

Ja tam mam

development < common:
	database:
		host: localhost
		database: pepa3
		username: root
		password: root
		profiler:
			run: true
			file: %logDir%/dibi.log

	param:
		production: false

Loguje to, ale v baru se nezobrazi..

Zkousel jsem i jen profiler: true a nepomohlo to. Neda se to nekde explicitne zapnout?

22
Člen | 1478
+
0
-

a kde máš tu sekci db?

dibi::connect(Environment::getConfig('db'));

edit: aha to není tvůj příspěvek..ale ukaž, jak se připojuješ k DB?

Editoval 22 (24. 6. 2011 18:25)

washo
Člen | 88
+
0
-
dibi::connect(NEnvironment::getConfig('database',false));
washo
Člen | 88
+
0
-

Takto by to tedy melo fungovat nebo ne? Da se do toho debug baru nejak forcnout ten profiler, aby to na me vyhodilo alespon nejakou chybu?

David Grudl
Nette Core | 8173
+
0
-

Zkus prozkoumat, co se děje v DibiProfiler::__construct()

korel
Člen | 4
+
0
-

Ahoj,
teď jsem na tento problém taky narazil a asi jsem i přišel na to, v čem je problém: V konstruktoru DibiProfiler se testuje „volatelnost“ metody addPanel v třídě Debug (resp. NDebug), avšak v Nette 2 se tato třída již jmenuje Debugger (resp. NDebugger).

Jednoduchá záměna však nestačí, protože metoda addPanel nyní potřebuje argument implementující IBarPanel přičemž Dibi poskytne implementaci IDebugPanel. Navíc je metoda addPanel deprected.
Takže nevím :)

(dibi ve verzi Dibi 1.5-rc1 (revision faf4445 released on 2011–01–25))

22
Člen | 1478
+
0
-

Mně přijde zvláštní, proč mi profiler normálně funguje teda?? Jak s Dibi, tak s database, i drivrem pro SQLite.. Používám posledni verze obou zmíněných…

Editoval 22 (4. 7. 2011 18:44)

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

@korel nebylo by špatné aktualizovat dibi na nejnovější revizi, která s novým Nette počítá, viz GitHub.

korel
Člen | 4
+
0
-

@gmvasek Ok, moje chyba :) Ale počítal jsem s tím, že když si z webu Dibi stáhnut latest.zip, tak to bude fakt latest:) Teď už mi to samozřejmě fičí jak z praku.