HomePresenter pri pradznej adrese
- japlavaren
- Člen | 404
Dobry den,
potrebujem volat HomePresenter, ked je adresa stranky /. Bohuzial sa mi to bije s routou na vyhladavanie, ktora ma vsetky parametre nepovinne:
<?php
$router[] = new NRoute("<countyUrl=kraj>/<districtUrl=okres>/<regionUrl=obec>/<categoryUrl=nehnutelnost>/<subcategoryUrl=typ>/<actionUrl=vsetky>/<paginator-page=1 [0-9]+>", "Category:default");
?>
Skusal som routy ako:
<?php
$router[] = new NRoute('^$', 'Home:default');
$router[] = new NRoute('^/$', 'Home:default');
?>
bohuzial nic z toho mi nefunguje. mate niekto nejaky napad, aby mi web www.web.sk nacital Home:default?
dakujem
- nanuqcz
- Člen | 822
Já používám staré routování, takže moje odpověď bude možná trochu mimo, ale dokud neodepíše někdo zkušenější… :-)
Zkus tohle:
$router[] = new NRoute('index.php', 'Home:default');
$router[] = new NRoute("kategorie/<countyUrl=kraj>/<districtUrl=okres>/<regionUrl=obec>/<categoryUrl=nehnutelnost>/<subcategoryUrl=typ>/<actionUrl=vsetky>/<paginator-page=1 [0-9]+>", "Category:default");
…musíš nějak jednoznačně odlišit URL pro homepage, a pro kategorie, takže jsem tam přidal „kategorie/“ na začátek druhé routy.
- nanuqcz
- Člen | 822
Říkal jsi, že ta druhá routa slouží pro vyhledávání, tzn. dostaneš se na ni odesláním formuláře (přes POST požadavek)? Napadá mě to jenom očůrat takovýmhle způsobem:
if (!count($_POST))
$router[] = new NRoute('index.php', 'Home:default');
else
$router[] = new NRoute("<countyUrl=kraj>/<districtUrl=okres>/<regionUrl=obec>/<categoryUrl=nehnutelnost>/<subcategoryUrl=typ>/<actionUrl=vsetky>/<paginator-page=1 [0-9]+>", "Category:default");
Ale to už bych radši šéfovi vysvětlil, že jedna URL těžko může vést pokaždé jinam. Budou s tím totiž další problémy.
- japlavaren
- Člen | 404
s tym countom urcite nie… to je moc FUJ
zatial ta mam toto:
<?php
define('SITE', $_SERVER["SERVER_NAME"]);
$router[] = new NRoute("//" . SITE . "/", 'Home:default');
?>
Editoval japlavaren (29. 4. 2011 19:35)