500 error, cesky hosting, veškerá řešení vyzkoušena

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
inzacz
Člen | 17
+
0
-

Zdravim. Vím, že error 500 je velice diskutované téma a přísahám, že jsem je snad prošel všechny.

Také jsem se dočetl o problémech s hostingem (cesky hosting), ale nějak jsem se nedočetl možnosti řešení a funkčnosti.

Můj problém tedy spočívá v tom, že ať udělám cokoliv na ostrém provozu se mi zobrazí jen hláška s chybou 500.

Nedostanu se ani k laděnce ani k ničem. Zkoušel jsem většinu postupů zde (htacces hrátky, boostrap a tak dále) proto bych chtěl poprosit jestli by si někdo nenašel drobítek času a popřípadě nepomohl vyřešit můj problém. icq. 304739551 a nebo jen napsat čeho výpis mám hodit na forům aby se to řešilo veřejně..

Omlouvám se za svou češtinu, ale je jedna ráno.....

Marax
Člen | 28
+
0
-

Ten requirments checker ti projde v pořádku? Do log složky ti to nic nezapíše (máš v ní povolený zápis)? Máš hostingu stejnou verzi PHP jako u sebe doma?

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Do logu se mi nic nevypíše, práva mám nastavené, mám stejnou verzi php…

checker ukazuje ze neni povoleno ini_set, ImageMagick library, Memcache extension

To by prý mělo mít vliv jen na laděnku, ale jinak by prý web měl být funkční…

mm-marek
Člen | 61
+
0
-

je potřeba zakomentovat všechna ini_set v v souboru debug.php

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Opět zdravím, po dlouhé době jsem se vrátil k webu http://ems.alfamachines.eu/, který mi hlásil výše uvedenou chybu která snad již byla vyřešena. Bohužel se ale vyskytl problém, kdy nette hlásí chybu 404. Z důvodu nefunkčnosti laděnky na českém hostingu nejsem schopen přijít na to kde by mohla být chyba a ani má vlastní mysl mi nedovolila vyřešit tento problém.

Pokud by si prosím někdo našel trochu času a pomohl mi vyřešit tento problém budu nezkonale vděčný.

Popřípadě rád poskytnu všetky potřebné informace pro vyřešení tohoto problému..

Děkuji..

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Český hosting jsem nedávno musel řešit a dostalo se to do Framework::$iAmUsingBadHost. Když to úplně na začátku bootstrapu (před Debug) nastavíš na TRUE, tak to snad bude fungovat.

Editoval Mikulas Dite (29. 6. 2011 21:43)

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Díky, není tohle ale jen pro nette verze 2?

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Ano, je to problém? Jakou na tom projektu je?

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Stále bojuji s ceskym hostingem, nebot klient jaksi neni pro klienta moznost prejit jinam( pry hromady ulozenych mejlu).

Cely web jsem predelal na Nette 2.0 a nastavil Framework na to ze mam opravdu spatnej hosting. Ale hned jsem se znovu zasekl.

Web mi odmita najit jakykoliv presenter i sablonu krome defalutni layoutu a Error presenteru. A vsechny odkazy mi vraceji 404 by Nette.

Mod rewrite jsou povoleny. a me routy jsou..

// Setup router
$router = $container->router;



$router[] = new Route('index.php', array(
	'presenter' => 'system',
	'action' => 'default',
), Route::ONE_WAY);

$router[] = new Route('<presenter>/<action>/<id>', array(
	'presenter' => 'system',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL,
));

Poprosil bych tedy ete jednou o pomoc… na jinych hostingach opravdu nemam zadne problemy..

add: Debug nefunguje kvuli bad hosting, forum kvuli podobnym problemum jsem prosel..

Editoval inzacz (29. 7. 2011 16:42)

Droid
Člen | 92
+
0
-

Simple router frčí?

inzacz
Člen | 17
+
0
-

právě že nefrčí ani Simple routy…

Kdyby ale nemohla aplikace najít presentery tak by nenašla ani ty Error, proto sem trochu bezmocnej a nevim kde hledat chybu

Editoval inzacz (29. 7. 2011 18:36)

inzacz
Člen | 17
+
0
-

to sou veci ktery sem zkousel jako prvni, na domaci servru i na ebole to beha bez sebemensich problemu, mate nekdo zkusenosti s ceskym hostingem…?
ete dodam ze prava do slozek mam nastavena… temp a vsechno smazane

Droid
Člen | 92
+
0
-

Přidat na konec .htaccess řádky

php_flag eaccelerator.enable 0
php_flag eaccelerator.optimizer 0

Asi nepomůže, co?

inzacz
Člen | 17
+
0
-

popravde ani nevim co to ma delat ale vyhodi to Er500

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Kdyby kdyžtak měl chuť někdo tohle řešit rád poskytnu ftp přístup, jsem opravdu v koncích protože jsem nenašel ani jeden rozumnej důvod proč by se tohle mělo dít..

modrewrite je povolen, mám pocit, že nefungují dobře routy na ceskym hostingu ale duvod proc to vubec netusim

Editoval inzacz (30. 7. 2011 19:07)

_Martin_
Generous Backer | 679
+
0
-

Tipuji to na velikost písmen v názvech presenterů. Na Windows to nevadí, na Linuxu s tím je problém. Zkus následující:

$router[] = new Route('index.php', array(
        'presenter' => 'System',
        'action' => 'default',
), Route::ONE_WAY);

$router[] = new Route('<presenter>/<action>/<id>', array(
        'presenter' => 'System',
        'action' => 'default',
        'id' => NULL,
));

Edit: To platí i o dokazování. V šablonách (<a n:href="System:">) v názvech presentrů (class SystemPresenter) a v jejich souborech (SystemPresenter.php).

Editoval _Martin_ (31. 7. 2011 0:04)

inzacz
Člen | 17
+
0
-

Díky Martin moc, to je jedina vec ktere me nenapadla. Vsude mam velky pismena jen nazvy slozek s templates sou maly......