HTML5 Multiple File Upload
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- bojovyletoun
- Člen | 667
zdar, hledám informace o HTML5 Multiple File Uploadu, který jsem viděl zde a zde2
Jaké to používá řešení? Já našel jen řešení, které má podobné
podobné tlačítko zde. Taky jsem našel toto
Jak to funguje:?
- používá to Jquery html5 upload plugin? zde Ten se mi nepodařilo rozchodit. V FF se při výběru sice zobrazí vybranésoubory, ale nahraje se jen jeden. V opeře nejde ani to a nahraje se prázdný HTTP Uploaded File. Něco podbného jsem našel v balíku Neuron – a podle něj jsem to zkoušel
- Nechci Flash
- Chci po kliknutí na vybrat v dialogu vybrat třeba všechny soubory.
- Používá to Iframe?
- existuje uploader, který by dokázal nahrát víc souborů (input multiple) na pozadí(iframe – Přes ajax to prý nejde, ale jq html5upload myslím že to umí (sice přes nějaké file api a sestavuje data na niázké úrovni, že čte soubory a přidává k nim boundary)) a při tom nereloadovat stránku?
Editoval bojovyletoun (9. 3. 2011 21:08)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
bojovyletoun napsal(a):
- používá to Jquery html5 upload plugin? zde Ten se mi nepodařilo rozchodit. V FF se při výběru sice zobrazí vybranésoubory, ale nahraje se jen jeden. V opeře nejde ani to a nahraje se prázdný HTTP Uploaded File. Něco podbného jsem našel v balíku Neuron – a podle něj jsem to zkoušel
používá to vlastní řešení které se brzy po odladění pár bugů objeví v rámci Nella Project v Nella Frameworku
- Chci po kliknutí na vybrat v dialogu vybrat třeba všechny soubory.
jsi limitován limitem prohlížeče
- Používá to Iframe?
ne jako fallback pro prohlížeče bez XHR2 to používá flash
- existuje uploader, který by dokázal nahrát víc souborů (input multiple) na pozadí(iframe – Přes ajax to prý nejde, ale jq html5upload myslím že to umí (sice přes nějaké file api a sestavuje data na niázké úrovni, že čte soubory a přidává k nim boundary)) a při tom nereloadovat stránku?
je to řešené právě pomocí XHR2 nebo flashe