HTML5 Multiple File Upload

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

zdar, hledám informace o HTML5 Multiple File Uploadu, který jsem viděl zdezde2

Jaké to používá řešení? Já našel jen řešení, které má podobné podobné tlačítko zde. Taky jsem našel toto
Jak to funguje:?

• používá to Jquery html5 upload plugin? zde Ten se mi nepodařilo rozchodit. V FF se při výběru sice zobrazí vybranésoubory, ale nahraje se jen jeden. V opeře nejde ani to a nahraje se prázdný HTTP Uploaded File. Něco podbného jsem našel v balíku Neuron – a podle něj jsem to zkoušel
  • Nechci Flash
  • Chci po kliknutí na vybrat v dialogu vybrat třeba všechny soubory.
  • Používá to Iframe?
  • existuje uploader, který by dokázal nahrát víc souborů (input multiple) na pozadí(iframe – Přes ajax to prý nejde, ale jq html5upload myslím že to umí (sice přes nějaké file api a sestavuje data na niázké úrovni, že čte soubory a přidává k nim boundary)) a při tom nereloadovat stránku?

Editoval bojovyletoun (9. 3. 2011 21:08)

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

bojovyletoun napsal(a):

• používá to Jquery html5 upload plugin? zde Ten se mi nepodařilo rozchodit. V FF se při výběru sice zobrazí vybranésoubory, ale nahraje se jen jeden. V opeře nejde ani to a nahraje se prázdný HTTP Uploaded File. Něco podbného jsem našel v balíku Neuron – a podle něj jsem to zkoušel

používá to vlastní řešení které se brzy po odladění pár bugů objeví v rámci Nella ProjectNella Frameworku

• Chci po kliknutí na vybrat v dialogu vybrat třeba všechny soubory.

jsi limitován limitem prohlížeče

• Používá to Iframe?

ne jako fallback pro prohlížeče bez XHR2 to používá flash

• existuje uploader, který by dokázal nahrát víc souborů (input multiple) na pozadí(iframe – Přes ajax to prý nejde, ale jq html5upload myslím že to umí (sice přes nějaké file api a sestavuje data na niázké úrovni, že čte soubory a přidává k nim boundary)) a při tom nereloadovat stránku?

je to řešené právě pomocí XHR2 nebo flashe

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Pridam tu svoje riesenie. Ale zatial nie je free.