Nette motto
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
No, je to hodně odlišné od anglického originálu… Raděj bych poslal svůj hlas nějakému bližšímu překladu… třeba Nette – nejlepší PHP framework :-D hehe
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Jasně, beru jakékoliv dobré motto. Tohle vzniklo jen proto, že to byla povinná položka při registraci na Google Code a napsal jsem tam první co mě napadlo. Ale musí být anglicky…
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Ještě takto: motto by neměla být prázdná fráze (což je asi případ současného motta) a zároveň by nemělo lhát (Code is Poetry na WordPressu mi otevírá kudlu v kapse :-)
Před čtyřmi lety mi Nette jako „most innovative“ připadalo, dnes už ztrácím přehled :-)
- David Grudl
- Nette Core | 8218
veena napsal(a):
Myslim, že anglický motto „Nette – The most innovative PHP framework“ se Davidovi moc povedlo.
Ahá – já to četl „se Davidovi moc nepovedlo“… No tak díky, ale bral bych lepší :-)
- veena
- Člen | 98
David Grudl napsal(a):
Ještě takto: motto by neměla být prázdná fráze (což je asi případ současného motta) a zároveň by nemělo lhát (Code is Poetry na WordPressu mi otevírá kudlu v kapse :-)
Před čtyřmi lety mi Nette jako „most innovative“ připadalo, dnes už ztrácím přehled :-)
No „PHP“ to je, „framework“ taky, „innovative“ každopádně a „most“ no ukažte mi jinej. Tak jaká prázdná fráze :-)
V marketingu bych to se skromností nepřeháněl ;-)
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
„nejblablabla…“ ⇒ mě inspirovalo na ⇒ Nette – kecy stranou
ale asi je to trošku přitažené za vlasy… :D
- David Grudl
- Nette Core | 8218
A jak se řekne „nejblablabla…“ anglicky? The most blah, blah, blah… framework?
- veena
- Člen | 98
Pár nových nápadů:
Nette – Každý den jiný
Nette – Každý den nový PHP framework
Nette – Každý den svěží
Nette – Nejlepší framework minulého léta
Nette – PHP Framework As You Always Wish
Nette – The Most Secret PHP Framework
Nette – Powered by Future PHP
Nette – The Most PHP Framework Ever Seen
Nette – PHP Framework Reloaded
ale teď vážně. Super mi příde:
Nette – PHP Framework Revisited
- veena
- Člen | 98
Panda napsal(a):
Mě dnes napadlo Nette – Vybroušený framework (eng. překlad asi Nette – The Refined Framework) a Nette – Opravdu ostrý framework (Nette – Really Sharp Framework), ale to první asi sedí víc…
Pokud mě napadnou další motta, tak doplním…
Nette – Framework, který má říz
he he ;-)