Nette motto

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
veena
Člen | 98
+
0
-

Myslim, že anglický motto „Nette – The most innovative PHP framework“ se Davidovi moc povedlo.

Navrhoval bych mu ještě vymyslet české :-)

Mě napadlo: „Nette – vždy o krok napřed“ :-)

llook
Člen | 407
+
0
-

Copak, nejinovativnější se ti nelíbí?

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

No, je to hodně odlišné od anglického originálu… Raděj bych poslal svůj hlas nějakému bližšímu překladu… třeba Nette – nejlepší PHP framework :-D hehe

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Jasně, beru jakékoliv dobré motto. Tohle vzniklo jen proto, že to byla povinná položka při registraci na Google Code a napsal jsem tam první co mě napadlo. Ale musí být anglicky…

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Ještě takto: motto by neměla být prázdná fráze (což je asi případ současného motta) a zároveň by nemělo lhát (Code is Poetry na WordPressu mi otevírá kudlu v kapse :-)

Před čtyřmi lety mi Nette jako „most innovative“ připadalo, dnes už ztrácím přehled :-)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

veena napsal(a):

Myslim, že anglický motto „Nette – The most innovative PHP framework“ se Davidovi moc povedlo.

Ahá – já to četl „se Davidovi moc nepovedlo“… No tak díky, ale bral bych lepší :-)

phx
Člen | 651
+
0
-

Trpim stejnou vadou zraku. Taky jsem celt nepovedlo;)

veena
Člen | 98
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Ještě takto: motto by neměla být prázdná fráze (což je asi případ současného motta) a zároveň by nemělo lhát (Code is Poetry na WordPressu mi otevírá kudlu v kapse :-)

Před čtyřmi lety mi Nette jako „most innovative“ připadalo, dnes už ztrácím přehled :-)

No „PHP“ to je, „framework“ taky, „innovative“ každopádně a „most“ no ukažte mi jinej. Tak jaká prázdná fráze :-)

V marketingu bych to se skromností nepřeháněl ;-)

veena
Člen | 98
+
0
-

llook napsal(a):

Tohle bych zase četl jako nejjinovatkovější ;-)

llook
Člen | 407
+
0
-

veena napsal(a):

llook napsal(a):

Tohle bych zase četl jako nejjinovatkovější ;-)

A co třeba nejobhospodařovávatelnější webaplikační rámec, aspoň bude prdel (prezentovat se to bude „nejblablabla, nebo jak se to čte“)… :-)

veena
Člen | 98
+
0
-

llook napsal(a):

A co třeba nejobhospodařovávatelnější webaplikační rámec, aspoň bude prdel (prezentovat se to bude „nejblablabla, nebo jak se to čte“)… :-)

„nejblabla…“ nezní špatně :-)

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

„nejblablabla…“ ⇒ mě inspirovalo na ⇒ Nette – kecy stranou

ale asi je to trošku přitažené za vlasy… :D

tark
Člen | 22
+
0
-

Ale není to zase špatné ;)

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

A jak se řekne „nejblablabla…“ anglicky? The most blah, blah, blah… framework?

veena
Člen | 98
+
0
-

Pár nových nápadů:

Nette – Každý den jiný

Nette – Každý den nový PHP framework

Nette – Každý den svěží

Nette – Nejlepší framework minulého léta

Nette – PHP Framework As You Always Wish

Nette – The Most Secret PHP Framework

Nette – Powered by Future PHP

Nette – The Most PHP Framework Ever Seen

Nette – PHP Framework Reloaded

ale teď vážně. Super mi příde:

Nette – PHP Framework Revisited

Panda
Člen | 569
+
0
-

Mě dnes napadlo Nette – Vybroušený framework (eng. překlad asi Nette – The Refined Framework) a Nette – Opravdu ostrý framework (Nette – Really Sharp Framework), ale to první asi sedí víc…

Pokud mě napadnou další motta, tak doplním…

veena
Člen | 98
+
0
-

Panda napsal(a):

Mě dnes napadlo Nette – Vybroušený framework (eng. překlad asi Nette – The Refined Framework) a Nette – Opravdu ostrý framework (Nette – Really Sharp Framework), ale to první asi sedí víc…

Pokud mě napadnou další motta, tak doplním…

Nette – Framework, který má říz

he he ;-)

Inza
Člen | 330
+
0
-

Tohle tedy není z mojí hlavy – řekl to Roman Pištěk o místnost, nebo vlákno vedle, ale cituji: Jestli Texy je sexy, tak Nette jenom Kvete :-)